Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan ve berkan var diye yedek sol bek ve sağ bek almazsan o bölgelerde avrupa'da patlarsın. Abdülkerim'e gösterdiğin sabrın %1'i nelssona göstermedin. Geçen sezon takımda faydalı olan apo, davinson, mertens, demirbay fiziksel olarak berbat halde. sakatlık sonrası dönen oyuncuların hepsinde en az 2-3 hafta ciddi fiziksel düşüş oluyor, bunlara sara'da eklendi. Daha çok şey var ama çözemezsen gidicisin haberin olsun.

1 tane gazeteci muhabir yok bu rezillik ile ilgili adam akıllı soru soracak hepsi kıçı kırık youtube kanallarına röportaj için okanı çıkartacağım diye nasıl yalayacaklarını şaşırıyorlar.

Samp yaptiktan sonra saz arkadaslarina yaka paca git bu kulupten

butun asistanlarin, kaleci antrenoru ne varsa

Neyseki artık kabus dolu geceler bitti sayende bu takım şampiyon olsa bile yerin yok artık al yapıyı torpilli adamlar doldurmuş Akmanları kadroya alıyor hala utanmada yok

Bu takım 70 milyon euro net maaş ödüyor.

Alkmaar total 20 m euro ödüyor.

Sahada onların yarısı kadar istekli değiliz, çaba göstermiyoruz.
Isin kotu yani, bu AZ ve Feyenoord gibi kuluplerin bizdeki butcesi olsa adamlar Avrupa'da final hayal etmeye baslarlar. Asil utanc konusu da o.

Takım bence fiziken de ruhen de hazır değil. İsteksiz ne yaptığını bilmeyen bir oyuncu güruhu var sahada. Kadro kötü eksik vs sözlerine katılmıyorum. Tamamen Hoca'ya yazar şu AZ kepazeliği lamı cimi yok

Ligte yenilmezdir.

Bana kalirsa lig sampiyonu olan daum > cl ceyrek finali göre zico

Ayni denklemde yine ligte basarili okani seciyorum.

Ligde eyvallah hocam iki sene üst üste şampiyon yaptın ki geçen sene cikcilerin her türlü yarışta tutulmasına rağmen 102 puanla başardın. Ama Avrupa'da olmadı olmuyor.

Isin kotu yani, bu AZ ve Feyenoord gibi kuluplerin bizdeki butcesi olsa adamlar Avrupa'da final hayal etmeye baslarlar. Asil utanc konusu da o.
Ya zaten bunların topçuları da öyle iyi değil

Çoğu fahiş bedele gidip gittiği yerde sıçıyor

Tamamen sistem takımı hepsi, çoğu da iyi bu konuda

Kendisi ile ilgilenmeyi bırakalı bir süre oldu. Ne hali varsa görsün. Şampiyonluktan etmesin tek korkum o.

Avrupa‘da kocaman bir fiyasko

Kendisine daha önce kimseye verilmeyen imkanlar verildi, hayvan gibi paralar harcandi.

Okan napti? Gitti sacma sapan takimlara karsi samar oglanina döndü. Rfs, malmö, prag, young boys, zalgris, az alkmaar, kiev vs..

Utaniyorum takimimdan senin yüzünden. Avrupa‘da itibarimizi yerle bir ettin. Galatasaray‘a yakismiyorsun, rezil ötesi bir hocasin. En gec sezon sonu defolup git Akhisar‘i falan calistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt