Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener maçında yenilmezsek muhtemelen sampiyon oluruz ama şampiyonluk için de geçen seneki umudu vermiyor. Barış, Sara gibi adamları da bozdu büyük çabasıyla.

Sezon sonu ya Kloop ayarı biri (bu yönetim nasıl getirir bilmiyorum) gelip teşekkür edilmeli ya da bunun ve hatip denen herifin transferdeki yetkileri alınarak üst profil bir sportif direktör getirilmeli. Sampiyonluk olamazsak zaten Arda gelir. Eldeki malzemeyle biseyler yapmaya calısırız.

barışın vucutla kafa aynı oranda calısmıyor

her topu ben bitireyim herşeyi ben yapayım moduna gecti

keremde bi ara böyle oynuyordu her pozisyon ya gol pozisyonu oluyor ya bizim kaleye tehlike oluyordu

bence topla biraz az oynatılmalı
1-2 maç kesse toparlar bence Barış, Kerem'e de aynısını yaptı iyice taraftarla arası açıldı, o zaman Kerem'i biraz dinlendirse, hamle oyuncusu olarak kullansa, atıyorum sonradan girip bir maç çözse o aptala bağlama olayı olmazdı ama şimdi olmadıkça daha da zorluyorlar.

Bunlar gibiler yüzünden okan takımın başında

Ve bunlar yüzünden kahroluyoruz

Paylarını almayacaklar mı
Yav senin boyle bir gorevin mi var forumda da bunu surekli dile getiriyorsun bilirkisi olarak?

Zaten iki tane Okan Buruk var;

biri Avrupa'da rezillere oynayan ve orada hic basarisi olmayan. Digeri de Lig'de herkesi yenip sampiyon olan biri. Dogal olarak ligi daha cok onemseyenler onu daha cok tutabilir ne var bunda yani , oyle bakinca zaten ligin en basarili teknik direktorlerin basinda gelmiyor mu?

Utanmaz herif bir de izin falan veriyor hala

Dökülüyor ulan takım dökülüyor, efor sarfetmiyor adamların

Efor sarfeden Morata vs gibiler senin yüzünden sakatlanıyor

Ağzına sıçtın takımın hala ne izni

Bu varken daha çok Cuesta Jelert Jacobslar gelir, kalite bırakmadı kadroda, fizik kalite istedi aldıklarını görüyoruz.

Yaw okan sen kendini akilli mi sanıyorsun az den muslera yine cuvalla gol yemesin diye bu macta gunayi koyuyor peki okan diger maclarda neden gunay yoktu? Ornegin rize?
Gunay bu macta gol yerse bakin Günay'da yiyor algisi olusturacak. Kupa harici de oynatmayacak. Muslerayi da yumurtlamasi ve tepki almasi muhtemel mactan koruyor. Bu adam sunlara kafa yordugu kadar teknik taktige yorsaydi elenmemis olurduk.

Gördünüz dimi okanın plan işte. Günay öyle bir oynadı ki şimdi sıkıyorsa kessin adaletsiz uruk. Muslera oynasa bu maç en az beş yumurtlarmış.

1-2 maç kesse toparlar bence Barış, Kerem'e de aynısını yaptı iyice taraftarla arası açıldı, o zaman Kerem'i biraz dinlendirse, hamle oyuncusu olarak kullansa, atıyorum sonradan girip bir maç çözse o aptala bağlama olayı olmazdı ama şimdi olmadıkça daha da zorluyorlar.
Cidden bu okan'ın aklı mı eksik kalıyor bilmiyorum ama rotasyon yapmayı, oyuncuyu sakatlıktan korumayı, zamanında oyuncu değiştirmeyi, oyuna müdahele etmeyi hiç birşeyi bilmiyor adam.

Orta sahasında eksik varken stoper transfer etmek isteyen ve Avrupa kadrosuna orta saha yerine stoperi yazan teknik adamdan uzak duracaksın.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav senin boyle bir gorevin mi var forumda da bunu surekli dile getiriyorsun bilirkisi olarak?

Zaten iki tane Okan Buruk var;

biri Avrupa'da rezillere oynayan ve orada hic basarisi olmayan. Digeri de Lig'de herkesi yenip sampiyon olan biri. Dogal olarak ligi daha cok onemseyenler onu daha cok tutabilir ne var bunda yani , oyle bakinca zaten ligin en basarili teknik direktorlerin basinda gelmiyor mu?
Forum bu yüzden var tabiki her şey herkesin yüzüne vurulur

Savunulan adam rezil edince savunanlar nerede denecek tıpkı tersinde eleştirenler nerede dendiği gibi

Diğer konuyla ilgili 3 senedir hataları yazıyorum tekrar yazmayacam yakıtı bile olmayan tofaşların arasında altına ferrari verilen adamın yarışı göt zoruyla kazanması başarı olarak nitelendirilemez

Utanmaz herif bir de izin falan veriyor hala

Dökülüyor ulan takım dökülüyor, efor sarfetmiyor adamların

Efor sarfeden Morata vs gibiler senin yüzünden sakatlanıyor

Ağzına sıçtın takımın hala ne izni

Bu varken daha çok Cuesta Jelert Jacobslar gelir, kalite bırakmadı kadroda, fizik kalite istedi aldıklarını görüyoruz.
Boyle demis:

Okan Buruk: "Bir sonraki maçımızı erteleyip bir haftalık ekstra antrenman yapmayı düşünüyoruz. (gülerek)"

Okan Buruk: "Her şey bazen istendiği gibi gitmiyor. Transferde de böyle oluyor, bazen geciken yerler de oluyor. Önümüzdeki sene için bu anlamda ders olacak..."

Okan Buruk: "Her şey bazen istendiği gibi gitmiyor. Transferde de böyle oluyor, bazen geciken yerler de oluyor. Önümüzdeki sene için bu anlamda ders olacak..."
yine imkansız adamları isteyecek
10 numara alamayacagız

ve son dk ilkay gelecek

Daha yazın yeni Jakobs Jelert Sallai Cuestalar gelecek rahatta kalın demiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt