Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.314
- 8.877
- 2.518
Kendimi yırtıcam yaaa!!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1-2 maç kesse toparlar bence Barış, Kerem'e de aynısını yaptı iyice taraftarla arası açıldı, o zaman Kerem'i biraz dinlendirse, hamle oyuncusu olarak kullansa, atıyorum sonradan girip bir maç çözse o aptala bağlama olayı olmazdı ama şimdi olmadıkça daha da zorluyorlar.barışın vucutla kafa aynı oranda calısmıyor
her topu ben bitireyim herşeyi ben yapayım moduna gecti
keremde bi ara böyle oynuyordu her pozisyon ya gol pozisyonu oluyor ya bizim kaleye tehlike oluyordu
bence topla biraz az oynatılmalı
Yav senin boyle bir gorevin mi var forumda da bunu surekli dile getiriyorsun bilirkisi olarak?Bunlar gibiler yüzünden okan takımın başında
Ve bunlar yüzünden kahroluyoruz
Paylarını almayacaklar mı
Yaw okan sen kendini akilli mi sanıyorsun az den muslera yine cuvalla gol yemesin diye bu macta gunayi koyuyor peki okan diger maclarda neden gunay yoktu? Ornegin rize?
Gunay bu macta gol yerse bakin Günay'da yiyor algisi olusturacak. Kupa harici de oynatmayacak. Muslerayi da yumurtlamasi ve tepki almasi muhtemel mactan koruyor. Bu adam sunlara kafa yordugu kadar teknik taktige yorsaydi elenmemis olurduk.

Cidden bu okan'ın aklı mı eksik kalıyor bilmiyorum ama rotasyon yapmayı, oyuncuyu sakatlıktan korumayı, zamanında oyuncu değiştirmeyi, oyuna müdahele etmeyi hiç birşeyi bilmiyor adam.1-2 maç kesse toparlar bence Barış, Kerem'e de aynısını yaptı iyice taraftarla arası açıldı, o zaman Kerem'i biraz dinlendirse, hamle oyuncusu olarak kullansa, atıyorum sonradan girip bir maç çözse o aptala bağlama olayı olmazdı ama şimdi olmadıkça daha da zorluyorlar.
sadece 11 kişi ile oynamak istiyorCidden bu okan'ın aklı mı eksik kalıyor bilmiyorum ama rotasyon yapmayı, oyuncuyu sakatlıktan korumayı, zamanında oyuncu değiştirmeyi, oyuna müdahele etmeyi hiç birşeyi bilmiyor adam.
Cesaret, otorite yok adamda. Papaz topçuların gönlünü hoş etmenin peşinde hepsadece 11 kişi ile oynamak istiyor
Forum bu yüzden var tabiki her şey herkesin yüzüne vurulurYav senin boyle bir gorevin mi var forumda da bunu surekli dile getiriyorsun bilirkisi olarak?
Zaten iki tane Okan Buruk var;
biri Avrupa'da rezillere oynayan ve orada hic basarisi olmayan. Digeri de Lig'de herkesi yenip sampiyon olan biri. Dogal olarak ligi daha cok onemseyenler onu daha cok tutabilir ne var bunda yani , oyle bakinca zaten ligin en basarili teknik direktorlerin basinda gelmiyor mu?
Boyle demis:Utanmaz herif bir de izin falan veriyor hala
Dökülüyor ulan takım dökülüyor, efor sarfetmiyor adamların
Efor sarfeden Morata vs gibiler senin yüzünden sakatlanıyor
Ağzına sıçtın takımın hala ne izni
Bu varken daha çok Cuesta Jelert Jacobslar gelir, kalite bırakmadı kadroda, fizik kalite istedi aldıklarını görüyoruz.
yine imkansız adamları isteyecekOkan Buruk: "Her şey bazen istendiği gibi gitmiyor. Transferde de böyle oluyor, bazen geciken yerler de oluyor. Önümüzdeki sene için bu anlamda ders olacak..."