Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günay
Frank Sanchez Apo Eren
Lemina Torreira
Sallai Sara Yunus
Osi

Bu kadroyu sezon sonuna kdr oynat baska bir sey istemiyorum

Sezon sonu da sampiyon olsan bile birak

Herşeyi ben yaparım ben bilirim rekorları kırdım kafasına girmiş gibi gözüküyor

Barışta sara da oynadıkları pozisyonlardan memnun değiller. Herifler resmen bitik. Naptin ne ettin elindeki topçuların değerini performansini düşürmeyi başardın. Her performansı düşen topçu dan sonra yeni topçu dolduruyorsun takıma onlarda 2 ay sonra dibi buluyor. Ne yapıyor bu adam antremanlarda vallahi anlam veremiyorum.

Oha bunu demiş gerçekten

Okan Buruk: "Evet, bir sonraki maçımızı erteleyip ekstra çalışma yapmayı düşünüyoruz (Gülerek).

Bodrum maçından beri berbat bir takım, oyun yok sahada

Okan Buruk: "Manchester City'i seyrettik, sezon başı örnek verdik biliyorsunuz ondan beri toparlanamadılar. Hem ligi hem Avrupa'yı kaybettiler. Çok önemli takımlar ve teknik adamlar bunu yaşayabiliyor."

Okan Buruk: "Kendimi eleştirebileceğim yerlerden biri de; rotasyonu biraz daha fazla yapabilirdik. Belli oyuncular üzerinden gittik. Nedenlerinden biri de Türkiye Ligi'nde puan kaybetme lüksünüz yok. Kendimi eleştireceğim ama ligde de 6 puan öndeyiz."

Okan Buruk: "Manchester City'i seyrettik, sezon başı örnek verdik biliyorsunuz ondan beri toparlanamadılar. Hem ligi hem Avrupa'yı kaybettiler. Çok önemli takımlar ve teknik adamlar bunu yaşayabiliyor."
Ulan şimdi küfredeceğim buna ha. Sen önce avrupada başarı elde et ondan sonra guardiola'yı örnek ver

Okan Buruk: "Kendimi eleştirebileceğim yerlerden biri de; rotasyonu biraz daha fazla yapabilirdik. Belli oyuncular üzerinden gittik. Nedenlerinden biri de Türkiye Ligi'nde puan kaybetme lüksünüz yok. Kendimi eleştireceğim ama ligde de 6 puan öndeyiz."
daha da önde olabilirdik ligde 2 beraberligide kendi yüzünden aldık

bence lig bizim oyuncu grubu icin cok kolay

Avrupa da yine basarisiz olduk

Bunun bana göre en önemli sebebi hocanin kadro’yu tamamen kullanmamasi

Grup asamasinda rotasyon yapmis olsaydik ayni durum da olurdu takim bana göre avrupa da

En azindan ayni oyunculari kullanarak paramparca etmezdik fiziksel acidan

Sadece lige odaklandiginda basarili oluyor,ligde zaten genel anlamda basarili bu bir gercek

Ama bu bütcelere de avrupa da basari beklemek taraftarin hakki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt