- 26 Ocak 2021
- 41.334
- 40.582
- 3.078
Ikna etmesi zor kolay değil tabi de bir devrim olur getirilirse.Leipzig'e danışman olmadı mı bu niye gelsin buraya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ikna etmesi zor kolay değil tabi de bir devrim olur getirilirse.Leipzig'e danışman olmadı mı bu niye gelsin buraya.
Yeri sadece onunla dolar demedim ki hayali bir istek olarak paylaştim sadece. Ne algısı yapacağim rtaş ifb den ve olan olaylardan ötürü herhalde her şeye bir algı yapılıyor ile yaklaşılmaya başlandıklopp olmaz ya guardiola getirelim hazır formsuzken . Okan Buruk kadar rezil bir hocanın yeri sadece klopp ile dolar falan bunlar nasıl algı illüzyonları ya
Klopp mu ahahahaha, ayakkabısını bile bu ülkeye getiremezsin
Yeri sadece onunla dolar demedim ki hayali bir istek olarak paylaştim sadece. Ne algısı yapacağim rtaş ifb den ve olan olaylardan ötürü herhalde her şeye bir algı yapılıyor ile yaklaşılmaya başlandı
Adayları görelim knk belki birini beğeniriz, taraftar baskı yapar onu seçerler![]()
Dünyanın
Muritlr ne alakası var arkadas yaa Okan Hoca öncesi ne haldeydin.?Ne rezilliği 20 maçtır kaybetmiyor dün.Sanirsin Okan hoca öncesi her sene Avrupa'da final oynuyorduk.Nasil bir kafasiniz siz.
Ligde ise kesinlikle basarili,ligi götürecek oyun anlayisini buldu üc sezondur ve tek bir takim bile buna dur diyemiyor
Karşılaştığımız hangi Anadolu takımı zaten bizimle rekabet edebilir ki, ister istemez kalite farkı var. Bizden en fazla 1 puan almak için çıkıyorlar maça, alabilen alıyor. Okan Buruk ile en son keyifli bir lig maçını ne zaman izlediğimi hatırlamıyorum, üzerinden haftalar geçmiş olmalı, sadece 3 puan yeter diyorsak futbol keyif oyunu sadece skor alalım işi ağızda mayhoş bir tat bırakıyor bu sezon olduğu gibi.Veya en iyi iki yerli Fatih hoca ve senol günes’in son sezonlarinda neden basarilari yok
Anladım, ama yok ben tek adam klopptur demiyorum herif hazır boşta gibi bir şeyken hayalim diye onu paylaştım. Yoksa başka isimlerde olabilir yani pek tabii , mesela Terzic gerçi onunda halen bosta olması biraz şupheli. Ama aklima hoca gelmiyor şuan örnek olarak verebilecegim.Algı yapıyorsunuz kardeşim...
Renktaşım bazı arkadaşlar okan giderse kim gelecek hem ligde hem avrupada başarılı olacak tek adam klopp falandır ayağı çekiyorlar da onları kastettim.
Çaktırmadan okan kalsın işte demenin bir diğer yolu yani
Dünyanın
Muritlr ne alakası var arkadas yaa Okan Hoca öncesi ne haldeydin.?Ne rezilliği 20 maçtır kaybetmiyor dün.Sanirsin Okan hoca öncesi her sene Avrupa'da final oynuyorduk.Nasil bir kafasiniz siz.