Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çare ottmar hitzfeld yada jupp heynckes gibi birini derwall gibi danışman olarak getirmek onun onay vereceği hocayı başa getirmek lazım. ama yönetimde bu vizyonda biri yok.

klopp olmaz ya guardiola getirelim hazır formsuzken . Okan Buruk kadar rezil bir hocanın yeri sadece klopp ile dolar falan bunlar nasıl algı illüzyonları ya

aylardır günay yerine muslera'nın oynamasının hiç bir mantığı yok

Avrupa da basarisiz evet cünkü elindeki malzeme’ye göre oynatmiyor

Rotasyon yapmis olsaydik ne kaybederdik avrupa da,siralamamiz ayni olurdu diye tahmin ediyorum

Ama oyuncularimiz da yorgunluktan perisan olmazdi,ayni oyuncular araliksiz oynadigi icin bitik durumdalar

Ligde ise kesinlikle basarili,ligi götürecek oyun anlayisini buldu üc sezondur ve tek bir takim bile buna dur diyemiyor

Ligi ciddiye almayanlar var belki ama rakibin sinirsiz bütcesi var senelerdir,bizde buna karsilik vermeye calisiyoruz

Avrupa icin yazilanlara katiliyorum basarisiz oldu ama lig icin kesinlikle basarili

Madem ligimiz cok kolay gelen dünya capinda yabanci hocalar neden basarisiz oldular ve yollandilar

Veya en iyi iki yerli Fatih hoca ve senol günes’in son sezonlarinda neden basarilari yok

Bu yüzden ligde ki basariyi hafife almadan avrupa daki basarisizligi tartismak daha mantikli

klopp olmaz ya guardiola getirelim hazır formsuzken . Okan Buruk kadar rezil bir hocanın yeri sadece klopp ile dolar falan bunlar nasıl algı illüzyonları ya
Yeri sadece onunla dolar demedim ki hayali bir istek olarak paylaştim sadece. Ne algısı yapacağim rtaş ifb den ve olan olaylardan ötürü herhalde her şeye bir algı yapılıyor ile yaklaşılmaya başlandı

3 sezon üst üste ayni dönemlerde takim cok düsüyor..

Sen nasil olurda HALA buna care bulamiyorsun? Seneye o zaman yine aynisi olacak? Yine Aralik sonrasi döneminde Avrupa'da gelen gecen bize vuracak?

Rotasyon yapmak, B planin olmasi, her zaman "en iyi savunma hücumdur" kafasinda olmamak... o kadar cok secenek var ki. Ama pasam israr ediyor ayni 11 'le ayni kafada her mac devam edecek! Yazik!

Yeri sadece onunla dolar demedim ki hayali bir istek olarak paylaştim sadece. Ne algısı yapacağim rtaş ifb den ve olan olaylardan ötürü herhalde her şeye bir algı yapılıyor ile yaklaşılmaya başlandı

Algı yapıyorsunuz kardeşim...

Renktaşım bazı arkadaşlar okan giderse kim gelecek hem ligde hem avrupada başarılı olacak tek adam klopp falandır ayağı çekiyorlar da onları kastettim.

Çaktırmadan okan kalsın işte demenin bir diğer yolu yani

Dün o basın toplantısındaki gülüşü şartelleri attırdı ben de feneri yenip şampiyon dahi olsa gitmesini temenni edicem hep, artık destek sıfır benim tarafımdan iyi olduğunda bile eleştiri var sadece. Nasıl bir karakterinin profilinin olduğunun hiç bir önemi yok dünyanın en vurdumduymaz insanı da olsan onu yapmayacaktın, insanların canı yanıyor sene başından beri. Hiç bir şey olmamış gibi bir tavır ile sürekli saçma sapan gülmesi gerçekten sinirime dokunuyor. Azcık kafasını eğip yüzünün kızardığını görsem yeminle hiç bir şey demeyeceğim. Adamda mahcubiyet adına en ufak belirti yok.

Adayları görelim knk belki birini beğeniriz, taraftar baskı yapar onu seçerler :asd:

knk 2 yıl secilen yonetimlerin tekrar secilebilmeleri icin yerel ligde mutlaka basari kazanmalari lazim.

Biliyorsun Galatasarayda ikincilik basari degildir. Boyle bakan buyuk bi taraftar grubu da var. Beylik laflar kuranlardan bahsediyorum, tarih sampiyonlari yazar bla bla bla.

vaziyet boyle olunca her gelen yonetim ligi bilen hocaya gitti. Kimse sistem kurayım, bunu yapacak hoca getireyim ekibini kurayim topuna girmedi. Bu yuzden her gelen terime gitti, herif her seyden önce ligi avucunun ici gibi biliyor. Kimse sistem kuracak ekip mevzusuna girmez, bunu 1 yıl dener, basari gelmezse ikinci sezona o hocayla baslamaz baslatmaz camia. Herkes vurur. Biz cok buyuguz, her sene sampiyon olmaliyiz kafasi izin vermiyor bu ortami kurmaya.

Okan Buruk mevzusuna gelelim, bu sezon sampiyon olsun veya olmasin, hoca gonderilirse ileride yine gelecek. Eger gorusmezsek bu soylediklerimi hatirla. Okan ozellikle bu sezon sampiyonlugu alirsa (lig ozelinde) Terim muamelesi gorur. Ve ileride gelecek yonetimlerinde ligi bilen hoca profili olarak ilk gidecekleri isim olur.

Sistem kuracak ekibiyle gelecek istedigi oyuncuyu aldirabilecek bir teknik kadro hayali bu topraklarda bu kafada yonetimler oldugu surece imkansiz. Bazı cicekler bazı topraklarda olmuyor.

Erden bence bunu gordugu icin hocayı tercih ettikten sonra cevresini yabanci iyi yardimcilarla doldurmak istedi. Bu dogru bi yol olabilir. Hatta tek dogru yol. Ekibini guclendirmek.

Simdilik bu topraklarda acacak cicek bence bu.

Toprak degismeden olmaz :d

Okan Hocayı en fazla destekleyen biri olarak söylüyorum ki maalesef kendisi güç zehirlenmesi veya kibir artık adı neyse onu yaşıyor. Okan Buruk'u rakiplere çok iyi çalışması ve eldeki oyunculardan maksimum katkıyı alması nedeniyle istemiştim. Artık rakibe çalışmadığına zaten eminim kendi fikrinden, her oyuncuyla yapılamayacak saçma pres oyunundan da yetersizliğe rağmen vazgeçmiyor. Allah var Süper Ligde başarılı oldu hala da oluyor, kendisi olmasa muhtemelen Fener şuan 3. Şampiyonluğa gidiyordu ancaaak kurulma amacı Türk olmayan takımları yenmek olan takıma şu Avrupa karnesi hiç ama hiç yakışmıyor.

Hani eskiden bir laf vardı "Yenildik ama ezilmedik". Biz dün AZ 'ye yenilmedik ama inanılmaz ezildik. 44 yaşındayım ben daha ömrümde Galatasaray' ın herhangi bir takıma bu kadar ezildiğini hatırlamıyorum. 6/0 lık maç falan böyle bir maç değildi mesela baya pozisyonumuz vardı.

Artık maalesef istifasını istemekten başka çare bırakmıyor. İnadından vazgeçmiyor. Hadi diyelim şampiyon olduk gelecek sene Avrupada başarılı olur muyuz, hiç sanmıyorum. Artık ligi bir şekilde şampiyon bitirip istifasını vermeli. Eğer istifa etmiyorsa da gönderilmesi gerekir lakin bu yönetim hocayı gönderemez. Gönderse de yerine daha iyisini getiremez bu da bir gerçek.

Her neyse takımı şampiyon yapsın gerisini uzun uzadıya sene sonunda konuşuruz.

Dünyanın
Muritlr ne alakası var arkadas yaa Okan Hoca öncesi ne haldeydin.?Ne rezilliği 20 maçtır kaybetmiyor dün.Sanirsin Okan hoca öncesi her sene Avrupa'da final oynuyorduk.Nasil bir kafasiniz siz.

Doğru diyorsun taylan berkan morutanla marsilya lazio falan tokatlamıyoduk başka sarı kırmızılı takımdı galiba senin kafan basmaz böyle şeylere

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sezon bitene kadar full destek. Karşıdaki terör örgütü gibi davranan kulübün işine gelecek şeyler yapmamak gerek bu süreçte

Ligde ise kesinlikle basarili,ligi götürecek oyun anlayisini buldu üc sezondur ve tek bir takim bile buna dur diyemiyor
Veya en iyi iki yerli Fatih hoca ve senol günes’in son sezonlarinda neden basarilari yok
Karşılaştığımız hangi Anadolu takımı zaten bizimle rekabet edebilir ki, ister istemez kalite farkı var. Bizden en fazla 1 puan almak için çıkıyorlar maça, alabilen alıyor. Okan Buruk ile en son keyifli bir lig maçını ne zaman izlediğimi hatırlamıyorum, üzerinden haftalar geçmiş olmalı, sadece 3 puan yeter diyorsak futbol keyif oyunu sadece skor alalım işi ağızda mayhoş bir tat bırakıyor bu sezon olduğu gibi.

En son Fatih hoca'nın elinde nasıl bir kadro var idi, Okan Buruk'un elinde nasıl kadro var, bu mukayese açıkçası çok tuhafıma kaçtı.

Algı yapıyorsunuz kardeşim...

Renktaşım bazı arkadaşlar okan giderse kim gelecek hem ligde hem avrupada başarılı olacak tek adam klopp falandır ayağı çekiyorlar da onları kastettim.

Çaktırmadan okan kalsın işte demenin bir diğer yolu yani
Anladım, ama yok ben tek adam klopptur demiyorum herif hazır boşta gibi bir şeyken hayalim diye onu paylaştım. Yoksa başka isimlerde olabilir yani pek tabii , mesela Terzic gerçi onunda halen bosta olması biraz şupheli. Ama aklima hoca gelmiyor şuan örnek olarak verebilecegim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt