Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hadi savunanlar çıksın ortaya, ''sonucu aldı devammmm'' desin, okan hoca dışında başka biriyle şampiyon olmadı sanki bu takım tarihinde, ne okanmış arkadaş,şampiyonluk mu görmediniz savunanlar,iyi top oynatan yerli yabancı her hoca başarılı olur bu kadar basit, ki oldu da, derhal kovulmalı

Lemina cikarip Cuesta sokuyo oyuna.
Lemina’yi oyundan cikarip Cuesta’yi oyuna aliyo.
Cuesta’yi oyuna alip Lemina’yi oyundan cikariyo
Defolup gidersin aksam diyecem de seni kovabilecek bi yonetim yok. Defolup gidersin insallah(gulerek)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O kadar komplexli herifki, gelecek hafta Cuestayi ilk 11e sürecek seviyede.

İstifa etmez bu. Çünkü sorunu kendin de. görmüyor.

Adam zaten oyun oynatamiyor. Yaptığı degisiklerkede rakibe yardım ediyor. Ben böyle skandal bir herif gormedim

Son 6 macta 1 galibiyet. Ama namglup yaae de mi utanmazlar

bir takımın sistemi maç maç değişir ona alıştık da , sen ne yaptığını sanıyorsun dakka 85te tamamen sistemi değiştirerek ? yazıklar olsun sana. oyunu almışken üzerine 2-4 bile yapacak kadar her şey bize dönmüşken yaptıklarıyla maçı verdi................ çok kızgınım

Bırak git abi yeter ya valla bıktık artık bu her değişiklikte takımın dibine dinamit döşemenden.

Şampiyonluk göz göre göre gitti. Biraz top oynatsan şu takıma, puan puana da olsak alırız derdim ama her maç kamyonla pozisyon ver. Her ikili mücadelede ezil. Üstüne bi şikecilerin yancılarına puan ver. Yeter artık bi an önce istifa.

Aylardır şampiyonluk bağıra bağırıa gidiyor
Şampiyonluğu tıpkı 24 sene evvelki gibi fbye satıyor acun abeysine

Totnım maçından beri bir bok oynatmadı çalıştırmadı takıma
Küstürdüğü kovdduğı nelsonun yerine cuesta denen herifi aldık
Bugünde o cuesta için leminayı oyundan çıkardı
İstemediği leminayı

Bu arada yalamaların olacak deyyuslara o istemediğin lemina ve çok istediğin cuesta yanlamasına girsin

yok yere nelsonu bitirip şampiyonluğu vermek için 8 milyon bonservis ödetti
tekme tokat kovulur aklı selim bi kulüpte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt