Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aylardır şampiyonluk bağıra bağırıa gidiyor
Şampiyonluğu tıpkı 24 sene evvelki gibi fbye satıyor acun abeysine

Totnım maçından beri bir bok oynatmadı çalıştırmadı takıma
Küstürdüğü kovdduğı nelsonun yerine cuesta denen herifi aldık
Bugünde o cuesta için leminayı oyundan çıkardı
İstemediği leminayı

Bu arada yalamaların olacak deyyuslara o istemediğin lemina ve çok istediğin cuesta yanlamasına girsin
Benim de dilim varmıyordu ama artık kuşku duyuyorum. Bence kovulmalı

İnanılır gibi değil adam hiç maça karışmasa maçı kazanıyorduk, geldi çomak soktu, sinirden deliricem yemin ederim ya. Şu takımın düşmanı ali koç tff falan değil biz düşmanı çok yanlış yerde arıyoruz söyleyeyim bugün şu değişikliği ali koç ve tff yapmazdı onlar bile bu kadarına yeltenmezlerdi ayıptır günahtır rezil herif seni

Hasbelkader bir rüzgarla takım skoru lehine çevirmişti, yine takımı çorba yaptı.

Yedekte oyuna girecek 5 adam yokken sen her maç 5 adam değiştirmeye devam edemezsin. Yaşattığın rezilliklerin haddi hesabı kalmadı artık

Şu adamı babasını savunur gibi savunan tipler vardı. 3 ay once yazdıgımda ustume üşüştülerdi. Alın eserinizle gurur duyun.
Bu kadar hatalarından ders almaz aynı şeyleri defalarca yapan birini gormedim. Ne oynadıgı ne oynattıgı belirsiz. Haram olsun

Söyleyecek o kadar çok şey var ki.

Içimi döksem aylarca ceza yerim. Şampiyon dahi olsak şu vakitten sonra sezon sonu mutlaka yollar ayrılmalı.

Her maç ortalama 2 gol yiyen bir takım nasıl şampiyon olacak. Düzeltemiyor hiçbirşeyi, attığımız gollerin hepsi doğaçlama. Olmuyor, olmayacak..

Lemina koşarak çıktı oyundan. Yorgun olsa bu adam koşarak çıkar mı? Hadi cuestayi aldin herifi neden sol bek yaptın. Peşine kaan'i aldın apo'yu çıkardın. Senin çiftliğin mi burası herkesin pozisyonunu değiştiriyorsun. Yapacağın iş çok basitti. Barışi çıkarıp mertensi alacaktın oyuna skoru koruyacaktin.

kasımpaşa maçı öncesi puan kaybı bekliyordum oldu, alanya maçında da bekliyorum,alanyada sami uğurlu da hücum futbolu hocası,aynı kasımpaşa gibi, görünen köy arkadaşlar,aksiyon almamız lazım

Sen hoca falan değilsin. Senin çapın en fazla Akhisar, Rize. Defolup gideceksin sezon sonu bu takımdan.

Defol git artık rezil herif ya. Maçı tutacam diye yaptığı değişikliklere bak. Yazıklar olsun.. zaten streslendi mi sıçıp sıvıyor buradan verir şampiyonluğu bu rezil

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaç oldu yahu kaç? Öne geçip de berabere bitirdiğin kaçıncı maç? Üstelik bu sefer 2 kere öne geçtin..

Ulan senin yerine bir embesil yönetse takımı Lemina - Cuesta değişikliğini yapmazdı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt