Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav bunu savunan galatasaraylı olamaz.

Ya akrabasıdır ya da bedava bilet falan bulmak için yalıyorlardır bunu. Aksi halde imkanı yok saf Galatasaray’ı taraftarı savunsun
Geçen seneden beri söylüyorum bu herifle her maç son dakika gol yiyecekmiyiz diye izliyorum. Maçların yüzde 80 i tek farkla bitiyor. Ne oynadığınız belli değil. Adam birde oyuncu degisikikleriyle maçın içine ediyor

Lemina dinlenmemiz lazım dedi. Uzun zamandır oynamadım, iyi bir şekilde dinlenmem lazımdı dedi.

Yav seri yaptığı dönemlerde bile her maç tek farkla kazanılıyordu, rahat rahat izlediğimiz maç sayısı azdır 3 senedir.

3 sene geçti artık bir şeyleri oturtur diyorsun daha da dağıtıyor, her sene de en az 10 adam alıyor.

Sallai Jelert Jacobs Cuesta Kutucu gibi adamları atletiklik denilen salakça bir inanışla doldurdular Hatiple bu takıma, zeka kalmadı takımda. Ne zaman topa basmamız gerektiğini top döndürmemiz gerektiğini bilmiyoruz, yapamıyoruz, bam güm uzun top.

Osimhen olmasa bugün zaten fark yiyecektik, 20 tane duran top verdik rakibe 50 dakikada, hiç mi uyarmıyorsun ne işe yarıyorsun anlamıyorumki.

Maglubiyetler sonrası yazması kolay. O ust uste kazandıgımız zaman yazmıstım bundan olmaz diye. Akbaba gibi sarmıslardı etrafımı.

Totenham macından bu yana 1 tane iyi oyun var mı? 1 tane goze hos gelen bi sey var mı?

Neymiş okan 10 yıl hocamız olacakmıs. Okan cok iyiymiş. Futbol cahili adamlar daha kulubun kulturunu bilmiyor. Bu camiada basarısızlık cezasız kalmaz. Diğer muptezellerden ayıran fark bu bizi.

Geçen sene kazandığımız Manchester maçında adamlar bizi delik deşik etti Onana ve Boey sayesinde kazandık dedim diye işitmediğim hakaret kalmamıştı.

Uzun top at osimhen indirsin. Lan indirsinde yaninda saginda solunda 10 metre cevresinde adam yok adammm!!! Kanatlar iceriye giriyor oyunu daraltiyor ya. Top sendeyken kanat oyuncun oyunu acmali genis alana yaymalisin ama yookkkk kanatlar iceri giriyor top sıkıșıyor. Tribünde oturup jala göremememk inanilmaz. Bence art niyetli bilerek yapiyor acunla isbirligi yapiyor olabilir

Ts'nin eski teknık direktörünü getirelim. Ismini bile unuttum

şu namağlup muhabbeti yüzünden puan kaybı korkusundan 1 maç bile rotasyona gidemedik, e haliyle ezbere şöyle kadro çıkarınca forma adaleti de yalan oluyor yusuf demir falan berbat topçu bile olsa 3-5 maç 90dk oynamadan nasıl olacak 90da girip maçı mı alması lazım illa

Bu gece fatura çıkması lazım artık aynı hatalar olacaksa bırakın gidin başkası gelsin

Git artık aylardır takım rezil ligin berbatlıgı yüzünden yukarda yoksa bu oyunla ilk beş bile zor

Cezasından dolayı açıklaması olmayacak di mi ?

ordan da yırttı di mi şimdi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt