- 17 Ağustos 2009
- 44.188
- 33.298
- 3.448
PAS organizasyonları da futbolun bir parçasıdır. Hatırlatmak isteriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen seneden beri söylüyorum bu herifle her maç son dakika gol yiyecekmiyiz diye izliyorum. Maçların yüzde 80 i tek farkla bitiyor. Ne oynadığınız belli değil. Adam birde oyuncu degisikikleriyle maçın içine ediyorYav bunu savunan galatasaraylı olamaz.
Ya akrabasıdır ya da bedava bilet falan bulmak için yalıyorlardır bunu. Aksi halde imkanı yok saf Galatasaray’ı taraftarı savunsun
Maglubiyetler sonrası yazması kolay. O ust uste kazandıgımız zaman yazmıstım bundan olmaz diye. Akbaba gibi sarmıslardı etrafımı.
Totenham macından bu yana 1 tane iyi oyun var mı? 1 tane goze hos gelen bi sey var mı?
Neymiş okan 10 yıl hocamız olacakmıs. Okan cok iyiymiş. Futbol cahili adamlar daha kulubun kulturunu bilmiyor. Bu camiada basarısızlık cezasız kalmaz. Diğer muptezellerden ayıran fark bu bizi.
Takımı fiziksel bitirdi. Sahayi parselleyemiyorsun bütün seken toplar toplar rakibe gidiyor normal mi bu3 aydir bambaska bir dusus yasiyor
takıntılari mahvetti kendisini