Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocama laf eden olursa geçen iki senede aldığı şampiyonluğu monte etmek durumunda kalacağız

Bizi çıldırtmayın

Bu maç da işler ters giderse kendini mendini attır hoca bir şeyler yap adamlara ceza kesmiyorsun belki bari senin için oynarlar

Cikar at gozluklerini de sonuc odakli top oynat biraz. Kimse gomul demiyor zaten.

Gram hatalardan ders çıkarma belirtisi yok, kendisini bu huyu bitirecek

Hocam Sara yok, oyun kurulumu yok. Bacağı yerindeyse al şu adamı da iki top görelim 45 dkda

Skoru aldığın için sokan hocam, kudurtan hocam oluyorsun ama demeye devam edeceğim. Güzel futbol oynatmayı bilmiyorsun maalesef. Şu takım yeterli diyorsan sen futbol bilmiyorsun hocam.

Futbol sahasının yanından geçmiş herhangi bir kız erkek farketmez kendisinden iyi oynatır iddia ediyorum.

Cidden gülüyorum, su kadro ile oynadimiz futbola. Elinde kötü kadro olur ama yinede iyi futbol oynarsin ama belki basarili olamaszin. Hic bir mantikli aciklamasi yok, antremanlarda ne yapiyorlar acaba?

Takımın sorununu hala anlamayanlar için
Son maçlarda orta ikili:

Sara-Torreira
Demirbay-Torreira
Berkan-Torreira
Kaan-Torreira

Oyuncu isimler farklı, özellikleri çok daha farklı ama oynanmaya çalışılan oyun aynı. Abicim Sara’nın yaptıklarını Kaan yapabilir mi?

Ali Yiğit Fifa mı oynuyor ya… Ona göre oyun üretmen gerekmez mi?

Bu kadar oyun düşüşü hayra alamet değil.

Skandal kötü bir oyun

Takım topu yere indirip üst üste 3-4 pas yaptığı her atak pozisyon üretebiliyorken inatla ne halt yemeğe Barış ve Osimhen'e 50-60 metreden top atmayı zorluyoruz aklım almıyor hocam.

Ya herşeyi ben bilirim inatlaşmasından vazgeçeceksin ve bu takıma adam akıllı orta saha alacaksın

Ya da gideceksin bu takımdan

Rezillik yaa

Bombok oynuyoz. Sara'nın dönüşü, Kutucu ve Berkan takviyesiyle ilk 11i değiştirmen lazım artık. Mertens ve Kaan bitik. Torreira formsuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt