- 29 Temmuz 2011
- 17.420
- 8.901
- 1.738
Neyse ki orta saha lazım değil Sara yokken harikalar yarattı "muadilleri" bide stoper alırsak 0 atak organizasyonumuz iyice arsa çıkar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens Kaan yunusta birzey oynamiyorBombok oynuyoz. Sara'nın dönüşü, Kutucu ve Berkan takviyesiyle ilk 11i değiştirmen lazım artık. Mertens ve Kaan bitik. Torreira formsuz
Yunus'un muadili yok oyun stili olarak. 1-2 maç kesersin en fazla. Kaan'la Mertens'in süresinin uzun vadeli azalması lazımMertens Kaan yunusta birzey oynamiyor
nolduortasaha aldır
Eskiden de yüksek riskli oyun oynuyorduk ama yüksek de kazanç vaadi vardı. Bu sezon oynadığımız oyun, özellikle de son 3 aydır oynadığımız oyun yüksek risk / düşük kazanç durumunda. Defasn - Hücum arası bağlantıdan eser yok. Allah'a emanet ya tutarsa diye hücuma çıkıyoruzAynı riskli futbol, aynı oyun.
Çözüm üretemediğini görüyorum, hocam.
ne noldu recep
hocana laf etmıssın!!ne noldu recep
Renktaş oynayamıyoruz. Orta sahamız oyun kurmakta çok yetersiz. Stoperlerden pas alıp oyun açacak ayağı iyi orta saha yok. G. Sara burnumuzda tütüyorTakım topu yere indirip üst üste 3-4 pas yaptığı her atak pozisyon üretebiliyorken inatla ne halt yemeğe Barış ve Osimhen'e 50-60 metreden top atmayı zorluyoruz aklım almıyor hocam.
ortasaha aldırmasını istedim ki bunu 1 senedir söylüyorum. Başkanına söylede vasıfsız adamları transfer gibi görevlere getirmesin.hocana laf etmıssın!!
Sara sahadayken de benzer şeyleri yaşıyoruz. 3-0 öne geçtiğin maçta bile tempoyu düşüreyim, oyunu kontrol edeyim diye bir derdi yok takımın. Bizim oyun kurmakta yaşadığımız temel sorun zaten saha içi yerleşimimiz, yoksa mevcut oyuncu grubu da çok rahat top çıkartabilir ki belli sekanslarda bunu görüyoruz zaten. Şu an kimse sorumluluk almıyor. Biz de bunu oynamak istemiyoruz maalesef.Renktaş oynayamıyoruz. Orta sahamız oyun kurmakta çok yetersiz. Stoperlerden pas alıp oyun açacak ayağı iyi orta saha yok. G. Sara burnumuzda tütüyor