Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan hocanın açıklamalarını gördükten sonra neden başarısız olduğumuzu anlamak zor değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sorma o açıklamalar tam bir facia. Okana sağlam yardımcı lazım demiştim iki sezon önce. Eğer devam edilecekse diye. Şimdi Okan kredisini bitirdi maalesef.

Okan hocam sen ve ekibin çok ama çok formsuz. Bu taraftar için silkelenip kendinize geliniz.

Okan hoca ve İrfan hoca artık yok hükmündedir. Üzülerek yazıyorum bunu.

Yapılan oyuncu değişikliğinin izahı yok. Sabaha kadar anlatsınlar dertlerini, 30 milyon taraftara sorsanız hiçbirinin evet demeyeceği değişikliği yaparak maçı verdiniz.

Bu kadar göz göre göre hata yapan kimseyi desteklemek gelmiyor artık içimden.

Muslera ve Mertens takımın başına geçirilmeli. Sezonu dümenden bir pro lisans sahibi hocayla bitirelim(cevat güler hesabı) Bu takım hocasız çok daha verimli olur.
Okan kovulursa en mantıklısı arda'ya gitmek hemen geçici çözüm olarak. Puan farkı sıfır olursa okan hemen kovulmalı

fener bizden çok harcamıştır ya para
Yav harcamıştır 5 harcamıştır 10 harcamıştır. Jelert,sallai, jacops,Cuesta,Ahmet hangisini gözün kapalı 11'e koyabiliyorsun bak eskiye gitmiyorum. Sadece yakın zamanda kuru kalabalığa 30-40 milyon Euro verdik . Geldiğinden beri kuru kalabalığa en az 60-70 harcatmistir herhalde bu paraya 11 kurulurdu.

Avrupa karnesinden dolayı şuan türkiye dışındaki hiç bir ligde takım falanda calıştıramaz, yani 2 yıllık şampiyonluğunun kredisinin global çapta olduğunu düşünmüyordur umarım buradan gidebileceği max kulüp tekrar akhisar ya da başakşehir ayarında bir kulüp olur. Sergen yalçında şampiyon oldu gördük sonunu. Bulunduğu yerin ne kadar değerli olduğunun farkında değil adam, bak terim ömrünü verdi bu takıma hala gelmek için can atıyordu çünkü başka bir galatasaray yok.

şampiyon olacağımıza inanıyorum. fenerde puan kaybedecek ama hoca maalesef toparlayamıyor takımı. sezon sonu kafasını resetlemesi, özgüven tazelemesi adına takımdan ayrılması veya ortalama bir avrupa takımını şayet teklif gelirse çalıştırması kendi hayrına gibi görünüyor hocanın.

Gelmek zorunda. Eyüpün bir iddiası yok. Manu şampiyonluğa giden s.lizbondan amorim getiriyor hiç bir hedefi olmamasına rağmen.

O fırsat bir daha gelmez çünkü ama Arda'ya fırsat tekrardan gelecektir; yani Arda illaki bir gün bu takımın başına geçecektir. O da sezon başı olmasını ister.

Avcı boşta olduğu için hem bizim maçları izliyordur hem de tecrübesi gereği ne eksik ne fazla görüyordur. Çok beğendiğim bir hoca değil ama en iyi yerli hocalardan biri.

O fırsat bir daha gelmez çünkü ama Arda'ya fırsat tekrardan gelecektir; yani Arda illaki bir gün bu takımın başına geçecektir. O da sezon başı olmasını ister.

Avcı boşta olduğu için hem bizim maçları izliyordur hem de tecrübesi gereği ne eksik ne fazla görüyordur. Çok beğendiğim bir hoca değil ama en iyi yerli hocalardan biri.
Avcı loser'ın teki. Kısır futbol oynatan bir herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt