Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi fark 4 e indi hala avantaj bizde bence takım olarak bunun farkına varmalıyız, evet kötü gidebiliriz bu büyük takımların düşebileceği bir pozisyon ancak bunu bir an önce atlatmakta gerekiyor.

Avrupa'dan elendin son 3-4 lig maçında kayıpsın bu takım değil miydi sezonun ilk yarısında Fenerbahçe'yi tarumar eden, Tottenham'i ezen, bence tamamıyla motivasyon eksikliği ve rehavet var bununda yukarıda yorumlarda okudum. Kamp tarzı bir modelle tekrardan takıma kazanılması gerekiyor.

Parolamız neydi: KONSANTRASYON
avantaji falan unut artik, dolmabahcede kendine gelmis bjk kolay degil, trabzonda kendine geldi. 2 deplasman bizi cok zorlayacak. bu kolay maclarda puan kayip etmemeliydik. kredi falan tükendi!

Yonetimde o cap olmadigina gore, gorev taraftarin. Istifaya yada kovulmaya zorlanmali. Taraftarin net protestosu bunun icin yeterli.

Bazı şeyleri kaybettikten sonra farkına varırsak çok geç kalmış oluruz

kalan deplasmanlardan en kolaylarından birinde puan kaybettik, bjk ts samsum göztepe eyüp daha bunlar var ve bu oyun yapısını gördüğü için insanlar endişe ediyor şampiyonluk konusunda

bunu başımıza ultraslan ve gelecek öngörüsü düpdüşük okanperestler musallat ediyor hala. 3-5 hafta öncede yazdım bu kadar bariz hatalar adaletsizlikler saçmalıklar yapan bir adamla bu sezonu şampiyon bitirme olasılığın yok. Başaramayacakta zaten. Yapamayacaksa ne diye hala görevde o zaman onun taktirini de avanak taraftarlara bırakıyorum. Ben bu sezonu okanla bitirip havadan fb ye şampiyonluk hediye edilsin istemiyorum arkadaş derhal gönderin.

bunu başımıza ultraslan ve gelecek öngörüsü düpdüşük okanperestler musallat ediyor hala. 3-5 hafta öncede yazdım bu kadar bariz hatalar adaletsizlikler saçmalıklar yapan bir adamla bu sezonu şampiyon bitirme olasılığın yok. Başaramayacakta zaten. Yapamayacaksa ne diye hala görevde o zaman onun taktirini de avanak taraftarlara bırakıyorum. Ben bu sezonu okanla bitirip havadan fb ye şampiyonluk hediye edilsin istemiyorum arkadaş derhal gönderin.
Evet gönderilmeli ama 3 aylıgına birini bulmak getirmekte mesele reis kim gelir ki

Gercek td icardiymis ben bunu anladim. Adam sakatlandi takim top oynayamaz hale geldi. Okani yollayip icardiyi yedek kulübeye koyun

Evet gönderilmeli ama 3 aylıgına birini bulmak getirmekte mesele reis kim gelir ki
3-5 ay diye zırlamayın ya delircem hala bir bahane alo fb yi şampiyon yaptıracak bu okan hala kim gelecek muhabbeti ben bunlarla uğraşmıyorum artık. Galatasaray hocasız bile şampiyon olmuş bir kulüptür kendine gelsin herkes. Hocasız olsak o cuesta solbeke girer miydi bugün!!

3-5 ay diye zırlamayın ya delircem hala bir bahane alo fb yi şampiyon yaptıracak bu okan hala kim gelecek muhabbeti ben bunlarla uğraşmıyorum artık. Galatasaray hocasız bile şampiyon olmuş bir kulüptür kendine gelsin herkes. Hocasız olsak o cuesta solbeke girer miydi bugün!!
daha kötüsünü bulur bu yönetim. alabileceğin en kolay mevkide bile gidip cuesta aldılar hocada daha beterini bulurlar.

Biz bu haftaya 2 puan önde başlayıp öğlen Paşa'yı yendikten sonra akşam Fener, Antalya ile berabere kalıp farkı 4 puana çıkarmış olsak kalan maçlara bakmadan kendimizi şampiyon ilan ederdik. 11 maç kalmış hala 2 maç puan kaybetme lüksümüz var üstelik iç saha maçlarımızın hepsi kek ama herkes karamsar çünkü Okan hoca camiaya liderlik edemiyor, herkes her şeyi mahvedebileceği ihtimalinden korkuyor bunun böyle düşünülmesi ise yine kendi eseri.

Yanlış kararından dönüyor ama bunu çok geç yapıyor, Kaan Ayhan'ı 40 maç sağ bek oynattıktan sonra artık bardağı taşıran son damlayı farketti ya da Abdülkerim'in bittiğini veyahut Mertens'in stop ettiğini 10. maçında anca anladı şimdide Barış Alper'i yıpratıyor, Sara'yı yıpratıyor.

Oysa Demirbay geçen yıl 40 maç oynayıp bizim şampiyonluğumuzda AS oyuncu olarak oynamıştı misal bugün Demirbay oynasa en kötü yine berabere kalırdık ama Sara yıpranmaz ve belki de sezonun kalanı için X faktör olarak Demirbay'ı kazanabilirdik. Burada Demirbay ismi örnek bu kişi Yusuf Demir de olabilir.

Takımın teknik anlamda 2 sorunu var ve Okan hocanın bunu görmediğine inanmıyorum;

1- Sert ve radikal kararlar almak zorunda, eksiği gördüğü yerde müdahale etmeli. Lemina-Sara-Toreira ile diziliyorsan geriden top ile çıkman lazım ya da çok iyi çalışıp 2 tanesini çok önde konumlandırmalısın yoksa ribaundu alamıyorsun ve ön hat ile arkası kopuyor rakibin top yapmasına temposuna müsaade ediyorsun çünkü rakibe uzak kalıyorsun.

2-Frankowski, 4'lünün sağı için kullanışlı değil o zaman çözüm üret ve 4'lü oynamaya devam edeceksen sol bek Eren'i çakılı oynat ve Fran'ı önde konumlandır. Fran'ın geriyi çok düşünmeden önde istasyonlara katılması lazım böyle rakip kovala sonra bindir oyununa gelmiyor adam.

Galatasaray'a olan inancım kişilerden bağımsız hep var ve var olmaya devam edecek, bu kadar puan farkı bu tarz kayıpları kompanse etsin diye vardı ve hesaplamalarda bunu göz önüne alıyorduk yeter ki yanlışlardan dönülsün ve ortalık yakılıp yıkılmasın.

Gönderilmeli dedim cümle başinda zaten kalmalı getiremezler demiyorum ki. Gelecek adamın hiç önemi yokmu sence? kim olmalı diye soruyorum.

cuestayı onayladığı lemina yerine uefaya yazdığından belli bantçıyı tek fail olarak görmeyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt