- 6 Eylül 2014
- 94.023
- 64.806
- 4.608
GS in 1 numaralı düşmanı gideceksin bu takimdan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbolcular okadar yatmaya alismis ki bielsa gelse bilerek mac veriler geri gitsin diye. Bir kac kez yazdim okan buruk gidince arkasinda bir enkaz birakacak diyeKlop mlop hayal geçelim o işleri ama marcelo bielsa boşta ve cıva gibi teknik direktör
Buna yallah deyip şu dakka koyacaksın takımın başına
Bu ne lan yeter bıktık takım ölmüş gebermiş
Yani bu da doğru ama yinede bir çok oyuncumuzun iş ahlakı yüksek o yönden çokta sorun olacağını düşünmemFutbolcular okadar yatmaya alismis ki bielsa gelse bilerek mac veriler geri gitsin diye. Bir kac kez yazdim okan buruk gidince arkasinda bir enkaz birakacak diye
Takıma 4 gün izin verir 5.gün de toplanirlar öyle geçer 2 antrenmanla falan da maça çıkarız.1 haftan var. çalışamıyoruz çalışamıyoruz diyordun. Gidip 3 gün izin verirsen daha bahane bulma kendine.
yarın dahil antrenman olmalı nasıl kazanıldığı zaman izin varsa kaybedildiği zaman izin iptal olmalı. kaldı ki artık son düzlükTakıma 4 gün izin verir 5.gün de toplanirlar öyle geçer 2 antrenmanla falan da maça çıkarız.
Okanda bunları düzenlemede büyük problem var. Ben iq ile ilgili olduğunu düşünüyorumyarın dahil antrenman olmalı nasıl kazanıldığı zaman izin varsa kaybedildiği zaman izin iptal olmalı. kaldı ki artık son düzlük
takımın iq su da düşük. bugün sahadaki 11 in iqsu 80 filandıOkanda bunları düzenlemede büyük problem var. Ben iq ile ilgili olduğunu düşünüyorum
Bence şu an futbolcular da genel olarak olumsuz havadan etkilenmişler gibi. Ben bir dönüş yaparız diye bekledim ama olmuyor.Madem yeterince taktik calisilmiyor kimse cikip taktik calisalim demiyor mu yaw
İğrenç bi zekasızlık hakim oldu takıma harbidentakımın iq su da düşük. bugün sahadaki 11 in iqsu 80 filandı
Okan burukun ilk isi izin vermek olacaktir, oyuncular yorgun diye. O kamp meselesine gelince imkani yok yapamaz, zaten futbolcular okani bunun icin iyi buluyor, cünku her istediklerini yapiyor. Izin özel izin partiler bilmem daha neler, okan kamp yapiyoruz dese iki üc haftaya okani kovdururlarBana gore,
Izin , parti , dogu gunu, kutlama, disari cikma gibi bos isler askiya alinmali.
Kamp modu acilmali.
Kalmis surda 2 ay
2 ay bana yemek bile vermeseler sadece su verseler Ben hedefim icin dayanarim.
Savastayiz
Hocamiz geregini yapacaktir
Tam olarak öyle demedi. Yeterli değil anlamında, daha fazla çalışmak lazım dedi. Adam ingiltereden geldi. Biz de üstüne az çalışan bir takımız. Adamın yadırgaması normal.lemina takim calismiyor dedi, bu konu arastirilmali!