Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klop mlop hayal geçelim o işleri ama marcelo bielsa boşta ve cıva gibi teknik direktör

Buna yallah deyip şu dakka koyacaksın takımın başına

Bu ne lan yeter bıktık takım ölmüş gebermiş
Futbolcular okadar yatmaya alismis ki bielsa gelse bilerek mac veriler geri gitsin diye. Bir kac kez yazdim okan buruk gidince arkasinda bir enkaz birakacak diye

Derbinin son düdüğü çaldığında depresyona giren Fenerlilerdi. Bugün derbi sonrası oynadığı 1 kupa 1 lig maçıyla düşmüş rakibini ayağa kaldırmış oldu. Her geçen sezon daha üst seviyede yıpratıcı oluyor taraftar için.

Olağan akışında drvam edecektir her şey.

Baş kaldırabilecek biri olduğunu düşünmüyorum.

Bana gore,

Izin , parti , dogu gunu, kutlama, disari cikma gibi bos isler askiya alinmali.

Kamp modu acilmali.

Kalmis surda 2 ay

2 ay bana yemek bile vermeseler sadece su verseler Ben hedefim icin dayanarim.

Savastayiz

Hocamiz geregini yapacaktir
Okan burukun ilk isi izin vermek olacaktir, oyuncular yorgun diye. O kamp meselesine gelince imkani yok yapamaz, zaten futbolcular okani bunun icin iyi buluyor, cünku her istediklerini yapiyor. Izin özel izin partiler bilmem daha neler, okan kamp yapiyoruz dese iki üc haftaya okani kovdururlar

bu arada muslera bugün şamp modunda olmasaydı ilk 20 dk da 3 falan yemiştik

İşin sonunda sorun takımın zeka sorunu olup bu adam aklanacak sanırsam😀

abi fark 4 e indi hala avantaj bizde bence takım olarak bunun farkına varmalıyız, evet kötü gidebiliriz bu büyük takımların düşebileceği bir pozisyon ancak bunu bir an önce atlatmakta gerekiyor.

Avrupa'dan elendin son 3-4 lig maçında kayıpsın bu takım değil miydi sezonun ilk yarısında Fenerbahçe'yi tarumar eden, Tottenham'i ezen, bence tamamıyla motivasyon eksikliği ve rehavet var bununda yukarıda yorumlarda okudum. Kamp tarzı bir modelle tekrardan takıma kazanılması gerekiyor.

Parolamız neydi: KONSANTRASYON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt