Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize beraberlik yeterliydi ondan riske girmedim abiiiii skora ihtiyacim olsa riske girerdim abiii yeaa. Evinde yenecektin ezikleri . 7 puan öndeyiz yeaaaaaa falan filan

Bu kulübe Şampiyonlar ligi şampiyonu hoca geldi mi? Geldi. Göndermekte bi beis görmedik.
Bu kulübe Premier Lig şampiyonu hoca gedi mi? Geldi. Gönderirken düşünmedik bile.
Bu kulübe futbolcusu olduğu dönemde efsane dediğimiz, yerine kimseyi koyamadığımız adamı hoca olarak getirdik mi? Getirdik. Tenekeyle gönderdik.
Bu kulübe avrupa şampiyonluğu kazandıran hocayı birkaç kez getirmedik mi? Getirdik. Onu da gönderdik.

Eyy Okan efendi, 2 şampiyonluğun var diye bişey sanma. 1 günde keser bu taraftar senin biletini de taraftar eski taraftar değil. Kredin falan yok yani

1740940465452.webp

su tablo caresizliginin resmi

naptigini bilmez halde,alık alık bakiyo

yanında olacak,yükünü alacak bi erden i de yok

alanya maçı da zor arkadaşlar, sami uğurlu var orda da fbye karşı 3 net pozisyonları var, sami hoca da hücum oynatıyor, evimizde 3-3 kaldığımız paşa maçında da hoca sami hocaydı hatırladığım kadarıyla

İlk mağlubiyetle gidebilir. Koca camia eline bakıyor iyi futbol oynatsin diye

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cuesta ve Kaan'ı oyuna aldığı an hocalığının iflas ettiğini gösterdi, bu saatten sonra kendisine inanan güvenen kalmadı. Galatasaray formasının winner'lığı dışında tutunacak dalımız yok. Her kulvarda içine etti takımın, aldığı oyuncular gönderdiği oyuncular alayında fiyasko işler yaptı, ziraat kupasında bile fair play ile gruptan çıkabilen sefil bir takım haline getirdi. 11 maçlığına takımı toparlayacak biri olsa 1 gün bile düşünülmeden yollanması lazım.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erden timur gelmez ama bari albayrak falan gelsin. Bu takıma moral verecek gaz verecek adam lazım.

Erden Timur ayrılığı sonrası bu sezon hedef noktası olacağı belliydi.

*Önce sezon başı taraftar ile diyaloğu sağlıklı kuramadı ve yönetimden taraf aldı. Saçma demeçler ile taraftar ile arayı açtı, 5-0 yenilgi, YB hezimetleri sonrası yine geldiği noktaya döndü.
*Sonra o desteklediği yönetimden beklediği isimleri alamadı.
*Zaha ve Ziyeş gibi isimlere çöp çekti, Kerem'in gitmesine müsade etti, Nelsson'un gitmesine müsade etti.
*Hocalığı da 2 yıldır takımın liderleri olan İcardi-Mertens'in yokluğuyla alaşağı oldu.
*Psikolojik olarak tükendi ve 2 yıldır yapmadığını yaparak saha dışına çıktı ve tuzağa düştü. Arkadaşı gördüğü adam her hafta çıkıp yalan yanlış bilgiler ile kendisine salladı, takımına salladı, medyayı esir aldı.

Gelinen noktada görüyoruz ki ifbli topçuların gol sevinçleri bile kendisiyle dalga geçmeye yönelik. Taraftar umudu kesti. Burdan dönmez artık çünkü kendisi ne Terim kadar kurt ne de bu çöküşten çıkıp takımı ayağa kaldıracak kadar güçlü değil.

Yapma be hocam

Çok üzüyorsun bizi

2 yıl şampiyon yaptım deme kafanda artık.

Sorumluluğu al ve değiştir mutsuz etme bu takımı bu bozuk düzende yem etme

Kerem İcardi Barış
Mertens
Torreira K.DB

Biz bu hücum hattı ile zamanında çılgın attık. Şu an kadromuz bundan daha mı kötü ki böyle oynuyoruz? Bence sorun kesinlikle oyuncuların hocaya aidiyeti ile alakalı.

Yıldız futbolculara geçilen iltimazlar takım içerisindeki oyuncularda aidiyeti azaltmış olabilir. Özellikle Icardi konusunda gerçekten suyu çıkmıştı.​

Tuttuğumuz oruçları sakat bıraktı bay okan. Savunduğu yönetim ile beraber gidecek. Biz puan kaybına tahammülümüz yok derken şu ettiğine bak. Bütün motivasyonu rakibine verdin diyecek bir şey bulamıyorum sana.

1 haftan var. çalışamıyoruz çalışamıyoruz diyordun. Gidip 3 gün izin verirsen daha bahane bulma kendine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt