Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin elinde Lemina ve Eren'i oyundan alabilecek bir yedek kulüben yok. Bu oyuncular gelmese ilk 11 bile dizemeyecektin.
Daha 2-3.macta ne diye bu oyunculari bos yere oyundan cikarip yetersizleri sahaya sürüyorsun?
Sahada sürünenleri oynatmaya devam et sen.

Yunus la Osimhen takımın yarısı. Yunus gittiğinden beri veya formsuz olduğundan beri akan oyunda gol atamıyoruz anasını satayım.

Sen neyin td sisin oyuncular kendisi maç çözecekse. Lan adamlar senin de işini yapıyor sen satıyorsun maçı. Niye böylesin olm sen.

Hadi Eren'i çıkarttın. Jelert al, Berkan al. Cuesta ne ya.

Okan hoca maalesef kontrolü kaybetmiş vaziyette.

Ve bence cebindeki her şeyi tüketti. Bundan sonra da bir şey üretemeyecek. Net mental olarak çöktü. Gram ne güveni kaldı ne başka bir şey. El kol hareketleri, yüz ifadesinden dahi anlaşılıyor.

Bundan sonra sadece bazı oyuncuların insafına kaldık. Oynayabilirlerse şampiyonluk gelir, yoksa şampiyonluk gider. Okan hoca değil efsane, Hamza Hamzaoğlu'ndan bile daha itibarsız birine dönüşür.

Sinirimden duramıyorum aldığımız maçı verdi ya. Sırf 8M Euro verildi oynamıyor bile demesinler diye 2 puanımızı verdi

Bakın Lemina'yı çıkartıp cuesta'yı oyuna alması basit bir şey değildir. Şampiyonluğu kaybetme pahasına da olsa "Ben haklıyım. Benim istediğim oyuncu oynayacak" diyerek taraftarla inatlaşmasının sonucudur.

Şampiyonluk falan umrunda değil bu adamın! Taraftarla inatlaşıyor. Taraftarın haklı çıkmasına tahammül edemiyor. Tam bir kibir abidesi.

Kendisine; Şampiyonluk mu ? Yoksa aldırdığın oyuncuların ilk 11'de maça çıkması mı ? Diye sorulsa, net olarak Cuesta'yı oynatayım ben haklı çıkayım diye cevap verirdi.

Artık kontrolü tamamen kaybetti. 8 puan farktan şampiyonluk vererek hem Galatasaray'a büyük darbe vuracak hem de bize travma yaşatacak. Acilen kovulması lazım bu herifin..

Olaya sadece şampiyonluk olarak bakmayın! Önümüzdeki sezon direkt olarak şampiyonlar liginde oynayacak şampiyon olan takım.. en az 40-50 milyon euroluk gelirden olacağız.

Yardımcı teknik heyetinde fenerli olduğu bilinen irfan saraloğlu var! Bugün saçma sapan açıklamalar yaptı maç sonu.

Daha ağır şeyler yazarım ama kimseyi itham etmek istemiyorum. Sadece soruyorum; Şampiyonluğu sattınız mı ????

İlk sezonu depreme kadar bir şeyler oynatacakmış gibi gösterdi. Deprem sonrası fos bir adam olduğu ayan oldu. Depremden bu yana bir şey oynadığı yok takımın. Ancak şu an ipler iyice kopmuş durumda. Takımın form durumu tabana vurdu. Bunu oradan kaldıracak kişi de Okan olmayacak. Olsaydı 3 senede olurdu. Ne kadar transfer yapıldıysa o kadar geriye gitti oyun kalitesi. Yok işte adamda o bilgi, donanım.

cyring onemış
ulan sen kimsin
senin çapın ne ki morinyoyla aşık atacak haddi kendinde gördün

daha geçen sezon seni şampiyon yapan nelsonu bardakcı şoparı için hiç ettin
gidip cuestaya 10 milyon ödettin
leminayı reddettin. şu takımda doğru olan ne varsa taraftarın zorlaması
2 yıldır avrupada rezil kepaze ettin

takımın anasını şeapmış
sezon sonu hepimizi g*t gibi bıraktıktan sonra kovulacak
işi gücü yok morinyoya laf yetiştiriyor

bu takım erden timurun takımıydı, artık değil de
2 yıldır sana rağmen şampiyon olmuşuz o belli oldu

Sene başından beri öne geçip beraber bitirdiği maç sayısı kaç oldu yahu. . Adam önde götürdüğü maçları bitiremiyor.. Yani bunun oyuncu kalitesi, form durumu vs. ile falan alakası yok. Çok net teknik direktör zafiyetidir bu.. Oyun tutmayı, önde iken takımı organize etmeyi bilmiyor..

Bu durumun psikolojik travmaları da var.. Hem taraftar da, hem oyuncular da.. 2 ve 3 farklı öne geçtiğin maçlarda bile herkes diken üstünde.. Çünki oyun okumayı bilmeyen, hamle becerisi olmayan bir TD bozuntusu var saha kenarında..

Bir de şu var tabi.. Son 6 maçta ıkına sıkıla bir Rize galibiyeti var.. Takım winner olma özelliğini kaybetti, kaybediyor.. En büyük soru işareti de bu aslında..

Transfer defolarını, Ziyech in, Zaha nın, Angelino nın, Tete nin hesabını kimse sormadı 2 yıl üst üste şampiyon olunca.. Rezil bir ara transfer dönemi geçirdi.. Fırsat transferi diye diye bekledikleri adam bugün tüy dikti sahada.. Alın fırsat transferinizi..

Bu adamın da, yönetimin de miadı doldu. Ama emin olun sene sonu gelince 'evladımız, 2 şampiyonluğu var' diyerek yine bununla devam edecekler.. Galatasaray da bu evlat zihniyeti değişmez..

Bence çözüm üretemiyor. Bu yüzden yüzünde ölüm soğukluğu var.

Hep tedirgin.
Hep gergin
Hep bahane üretiyor.

Öyle kovulurum giderim falan da yok bu arada

Giderken müzeden 2-3 kupanı vereceğiz sen de zarara uğrattığın 700 milyon euromuzu ibanımıza atacaksın yaşanacak bitecek saygısızca

Tazminat alarak ayrılır büyük ihtimalle. Parasını bırakacağını zannetmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt