Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet Torrentle dalga geciyordu ama bence denildigi kadar da kotu degildi. PvA’yi baya guzel kullaniyordu Kerem’le. Fener macinda takim baya kotu oynamisti. Ondan bileti kesildi bence. O mac haric cok da kotu oynamamistik yenilgiler almamiza ragmen. Malesef Turkiye’de Galatasaray Fener maclarinin sonucuna gore kelle gidiyor. Boyle de sacma bir kriter var.
Yav o kadro berbattı. Bu kadro okadar bile oynayamiyor. 3 pas yapamıyorsun. Uzun top atip duruyoruz. Böyle futbol mu olur. Akan oyunda gol atamiyoruz

Bu kadar boş beleş hatayı kahvede futbol muhabbeti yapan adamlar bile yapmaz. Kendini de takımı da rezil ettin.

O değilde itin kopegin ağzına düşürdü bizi en çok ona yanıyorum. En büyük dusmaniniz fener değil bu herif

Artık kimseyi uyutamayacaklarını anladılar

Korku dağları sardı

En son can havliyle saf ama temiz olan renktaşlarımıza oynayıp onları manipüle ettiler kenetlenelim aman eleştirmeyin diye, onlarda kanıp "aynen düşmanlara karşı bir olmalıyız" diye düşünüp bunların peşinden gitti

Dinletemedim

Ulan allahın enayisi eleştirilmemek için seni manipüle ediyolar

Dedim, ama dinletemedim..
Samet bu herif kovulmazsa şampiyonluk gitti

Sabret sabret sabret nereye kadar. Hiç mi hatalarından ders çıkarmazsın. Yaptırdığın transferler leş. Bir hızlı sprinter calim atan kanatın yok. Hiç bir özelliği olmayan kanatlar var takımda. YAVAŞ BU TAKİM YAVAŞ.

gecen sene les oynadigin musabalarda sonuca etki eden,mac alabilen zaha ve ziyaş gibi herifler vardı

sallai gibi yetenek fukarası adamlarla musabaka kazanmaga calisiyoruz

brawo
onları da özlüyordur, şimdi sonuç kötü olunca ihaleyi yıkardı, verdiğim taktiği arkadaşlarına anlatamadı o yüzden kaybettik vs. diye

Millet Torrentle dalga geciyordu ama bence denildigi kadar da kotu degildi. PvA’yi baya guzel kullaniyordu Kerem’le. Fener macinda takim baya kotu oynamisti. Ondan bileti kesildi bence. O mac haric cok da kotu oynamamistik yenilgiler almamiza ragmen. Malesef Turkiye’de Galatasaray Fener maclarinin sonucuna gore kelle gidiyor. Boyle de sacma bir kriter var.
Adam Barça'ya kafa tuttu ya. Okan'ı söylemeye gerek yok

Az kenetlendiğin için sana öyle geliyo yanılsama yaşıyosun

Şöyle tam bi kenetlen bak bakalım nasıl tekrar geliyo
O değilde şampiyonluk giderse iyiler her zaman kazanır lafi başımıza bela olacak

Okanı kurtarmak icin kenetlenecez diye bize kenetleniyorlar

Klopp-Dursun görüşmesi:

x720

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt