Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.960
- 5.667
- 883
Fener tam düşüyor beraberlikle biz karşı , bizimkiler uyandırıyor moral veriyor , kodugumun yerinde . Defolun gidin ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2.5 yıldır maçları nasıl kazandığımızı zaten sonuca değil futbola bakanlar gördü,kasımpaşa maçında puan kaybı bekliyordum, alanya maçında da bekliyorum,görünen o, sami uğurlu da hücum oynatan hoca, onlardan da 1 gol banko yeriz diye düşünüyorum hatta 2.ciyi atma ihtimalleri %70-80Takımı ölüm kalım maçlarında ölecek hale getirdi, oyuncu odaklıyız dediğimizde ama şampiyonluk diye kafa açan tipler de belki anlar bu günden sonra durumu.
Bu kadar kırılma maçı kaybeden adamla şampiyonluğu alma ihtimalimiz yok, fb maçından sonra da söyledim 6 puan fark kolaylıkla kapanacak.
:red:Yahu emrah yürü git
Yav he heTorreira Lemina Sara denen kabız orta sahayı siz istemediniz mi oğlum? Şimdi neyine Okan Buruk suçlu oldu? Suçlu her boka salça olan sizsiniz. Morata gelince çift forvete döneceğiz 11 de 11 yapıp Şampiyon olacağız inşallah. SONUNA KADAR OKAN BURUK SONUNA KADAR !Ekli dosyayı görüntüle 281325
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu yiğit herkesi savunuyor birtek GSi savunmuyor-
Yav he he
11 de 11 yapacakmisiz ama puhahahahhahhahahahhahahhaaha osimhen olmasa fark yerdik bugun tam yeniyor maçi almisken de gidip 2 puani verdi eliyle önce elindeki puanlari tutabilsinBu yiğit herkesi savunuyor birtek GSi savunmuyor