Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımı ölüm kalım maçlarında ölecek hale getirdi, oyuncu odaklıyız dediğimizde ama şampiyonluk diye kafa açan tipler de belki anlar bu günden sonra durumu.

Bu kadar kırılma maçı kaybeden adamla şampiyonluğu alma ihtimalimiz yok, fb maçından sonra da söyledim 6 puan fark kolaylıkla kapanacak.
2.5 yıldır maçları nasıl kazandığımızı zaten sonuca değil futbola bakanlar gördü,kasımpaşa maçında puan kaybı bekliyordum, alanya maçında da bekliyorum,görünen o, sami uğurlu da hücum oynatan hoca, onlardan da 1 gol banko yeriz diye düşünüyorum hatta 2.ciyi atma ihtimalleri %70-80

Neyse gelsin çarşambaya kadar izinler.

Perşembe yalandan toplanırlar, cuma ter atarlar, cumartesi tek taktik idman (At Osimhen'e) , pazar maç.

-
Torreira Lemina Sara denen kabız orta sahayı siz istemediniz mi oğlum? Şimdi neyine Okan Buruk suçlu oldu? Suçlu her boka salça olan sizsiniz. Morata gelince çift forvete döneceğiz 11 de 11 yapıp Şampiyon olacağız inşallah. SONUNA KADAR OKAN BURUK SONUNA KADAR ! Ekli dosyayı görüntüle 281325

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav he he

Okan Bey'i birden fazla tv'ye çıkardılar dedim bu işin içinde bir şeyler var ve bitti.

Anadolu takımlarından getirilen topçu da, hoca da senin seviyeni aşağı çeker. Bu Anadolu gezgini 10 sene Anadolu da gezmedik yer takım bırakmadı. Bula bula bunu buldular hoca diye. Galatasaray hocası ansiklopedi gibi olacak. Evinde kütüphanesi ne olacak. Biz instagramda karı beğenen adamı teknik direktör yaptık. Ne bekliyorduk ki? CL’de başarı mı getirecekti böyle donanımsız bir adam?

Bazi tipleri başlar yine kenetlenin başka Galatasaray yok. hocamızı ve yönetimi destekleyelim diye!!

Galatasaray, 14 Şubat’ta Okan Buruk’un “Bir daha, bu kadar kötü oynayacağımızı hiç düşünmüyorum.” açıklamasından sonra çıktığı 6 maçtan sadece 1 tanesini kazanabildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt