- 20 Ağustos 2017
- 23.996
- 16.329
- 1.838
Kendisiyl3 ilk defa ayni fikirdeyim. Bu takim defans oynayamaz. Ya Lemina ya Torreira. Secimini yap.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
toreyra kesilmeliKim kesilcek ahbap
Alper admin beni başlığından atmıştoreyra kesilmeli
Alper admin beni başlığından atmış
TorKim kesilcek ahbap
Adam 2 senedir set çalıştırmıyor ki takıma. Fener’i ilk sene yendiğimiz 2. maç sonrası başladı her şey. Tamam bence iyi bir taktik hücumun zağına uzun çıkıp bir an önce yıkmak ama sürekli yapınca adamlar önlemini alıyor. Zaman zaman kullanıp, set de çalışsak etkili olacak, geçen seneler de bu kadar sık da kullanmıyorduk, Osi olduğu için arada yapsan acayip faydasını da görürsün de tek bu taktikle çıktığı için bir halt olmuyor bizden. 3 milyonu alıyorum diye kafa rahat.Fb maçında Yunus'un defans önüne gelip orayı üçleyerek top çıkardığı gibi farklı denemeler lazım. Yarın sabahtan itibaren gece gündüz şunu çalışmaları gerek. Alanya'nın şu baskısını kırsan maç 5 e gidecek ama her topu uzun vurduğumuz için zar zor kazanıyoruz her maçı.
Vallahi Ergin Ataman'a rica edip iki set çizdirsen takım maçları daha rahat alır.
Once bi yedi gun Roma tatili yapip dinlensinhocaların hocası ikinci yarı maçı aldı. Şimdi içerde Antalya'yı da tokatlayıp milli arada takımı uçuracak hamleleri yapacak!!