Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisiyl3 ilk defa ayni fikirdeyim. Bu takim defans oynayamaz. Ya Lemina ya Torreira. Secimini yap.

Fb maçında Yunus'un defans önüne gelip orayı üçleyerek top çıkardığı gibi farklı denemeler lazım. Yarın sabahtan itibaren gece gündüz şunu çalışmaları gerek. Alanya'nın şu baskısını kırsan maç 5 e gidecek ama her topu uzun vurduğumuz için zar zor kazanıyoruz her maçı.

Vallahi Ergin Ataman'a rica edip iki set çizdirsen takım maçları daha rahat alır.

Hakemleri, federasyonu, Mourinho'yu falan tamamen aklımdan cikarip sadece takıma odaklanmalı. Takimi motive edebilmesi icin once kendisini motive etmesi gerekiyor.

3'lu oynayacak transferler yapti. Cuesta yuzunden 3'luye donemiyor. 4'lu oynuyor, basta Frankowski, Sara, Mertens,... bir ton topcunun kafasini corbaya ceviriyor. Boyle hocalik olmaz. Sen ne oynatacagina daha karar veremezken, sahada topcu napsin? Allah sana akil fikir, bize sabir versin.

Bu gece kovarsak sampiyon oluruz kovmazsak olamayiz cok net ortada. Onceki donemlerde Kerem-Mertens-İcardi-Torreira bu sene Yunus-Osimhen belli donem Sara-Baris gotunu kurtarmis hep. Lutfen yol yakinken kovun sunu yoksa verecez sampiyonlugu. Osimhen’i bile kullanamiyoruz kafayi yiyecem ya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fb maçında Yunus'un defans önüne gelip orayı üçleyerek top çıkardığı gibi farklı denemeler lazım. Yarın sabahtan itibaren gece gündüz şunu çalışmaları gerek. Alanya'nın şu baskısını kırsan maç 5 e gidecek ama her topu uzun vurduğumuz için zar zor kazanıyoruz her maçı.

Vallahi Ergin Ataman'a rica edip iki set çizdirsen takım maçları daha rahat alır.
Adam 2 senedir set çalıştırmıyor ki takıma. Fener’i ilk sene yendiğimiz 2. maç sonrası başladı her şey. Tamam bence iyi bir taktik hücumun zağına uzun çıkıp bir an önce yıkmak ama sürekli yapınca adamlar önlemini alıyor. Zaman zaman kullanıp, set de çalışsak etkili olacak, geçen seneler de bu kadar sık da kullanmıyorduk, Osi olduğu için arada yapsan acayip faydasını da görürsün de tek bu taktikle çıktığı için bir halt olmuyor bizden. 3 milyonu alıyorum diye kafa rahat.

Son 20 dakika kim nerede oynadı ben anlayamadım.
Ondan önceki 70 dakikayı da anlayamadım gerçi.
Bir kere daha bıkmadan usanmadan haykırıyorum;

HOCA FALAN DEĞİLSİN ULANNN!!!

hocaların hocası ikinci yarı maçı aldı. Şimdi içerde Antalya'yı da tokatlayıp milli arada takımı uçuracak hamleleri yapacak!!

İstifa etmeyeceksen ya da kokvulmayacaksan, iki günlük bir tatile git, kendine yeni bir aşk bul ve mentaline bir çeki düzen ver.

Acilen Yunus-Barış kanatlı Mertensli 4-5-1 e döndür takımı. Herkes oynaacak diye kaide yok bir maç Sara bir maç Sallai bir maç Lemina yedek kalacak, kulübede önemli her isimli topçuyu değişik yerlerde 11 oynatarak güzel futbol oynanmıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt