Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Utanmadan hakeme sallar yerli hakemleri destekleyen hocamiz. Kulüpdeki her hareket akıl tutulması. Kulüpte bir kisi su maca yabanci hakem gelmeli demedi.

Bırak beraberliği rahat rahat galibiyet alacağın maçtan, rezil hazırlığın ve taktiğin yüzünden takımın düştüğü hale bak, senin yüzünden hakem şerefsizine bile hak ettiğini söyleyemiyoruz, 3-4 oyuncunun ekstrası ayakta tutuyor seni, düşersen bir daha kalkamazsın da.

Hocam basın toplantısına söyler misin hangi takımı tutalım. Real mi City mi?

Bu soruya bir açıklık getirirsen çok sevinirim çünkü bayağı ikilemde kalmış durumdayız taraftar olarak.

anlatsana okan, su rezil bjkye karsi bir sezonda bir keresinde 5 yemek üzere bu kadroyla 2 kere yenilmeyi nasil basardin

diger faicalari saymiyorum bile (young boys, rfs, kiev, malmö vs vs)

rezilsin rezil, dünyanin en rezil tdsi

Geçen sene de şansa kazandın maçı.

Her BJK maçında, deplasmanda sıçıyor takımın.

Yapacağın değişikliklere boydan gireyim.

DÜNYANIN EN İYİ SANTRAFORU İLE SON AVRUPA ŞAMPİYONU KADRONUN KAPTANINI TAKIMINDA OYNATAMIYOR :ROFLMAO: :ROFLMAO:
DÜNYANIN EN İYİ SANTRAFORU İLE SON AVRUPA ŞAMPİYONU KADRONUN KAPTANINI TAKIMINDA OYNATAMIYOR :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Artik namaglup da degil.

Bu sezon ne olursa olsun, yeni sezon bizimle olmamali. Yeni hoca sart.

Sana hoca diyenin deyip ceza almistim.Sana hoca diyen bu takima getirene cok seyler soyluyorum. Ruhsuzlar ordusu yapmis takimi futbol cahili herif. 70 dakika Morata’yi sol kanat beki-sol ic gibi oynatti herif. Super ligde menejerlik oyunu iynuyi herif.Osimhen-Morata-Mertens-Ahmed hepsi syni anda sahada topu kim getirecek be ey futbol fakiri. Bu adama bisey deyince ceza alacaz bide. Oyle boyle kovulmamasi lazim herifin.Dovulup kovulmasi lazim bak ibret-i alem olsun diye. Sana ragmen buraya kadar nasil geldi takim aklim sirrim ermiyo.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt