Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu saniye kovulsa takım silkinip kendine gelebilir

ob ile şampiyonluk bu saatten sonra imkan dışıdır
kadro da zaten leş

Elinde bi lig kaldı onu da vermek için elinden geleni yapıyorsun.takımı kötü hazırlayıp ilkyarıları çöpe atıyon.zaten hücum edemeyen takıma saçma sapan işlerle oyuncuları yerlerini değiştirip takımı iyiden iyiye çorba yapıyorsun.her maçı aynı olur mu takımın.bu kadar imkana ve transfere rağmen berbat oynatmaya hakkın yok ya.sene sonuna sağ salim ulaşırız yoksa kulübün beli zor doğrulur

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

(Kalırsa) yaz transfer döneminde bir 50-60 Milyon daha sokacaktır kulübe yeni transferlerle. Çünkü her şeyin çözümünü sadece transfer olarak görüyor muhterem.

X futbolcuyu aldır, aaah olmadı Y futbolcu gelsin. Y futbolcuyu aldır, aaah olmadı Z futbolcu gelsin. Bu döngü böyle devam ediyor 3 sezondur.

15 yıldır 1 gun bile ceza almadım. İlk olacan az kaldı

Bunca yanlışınin arasında leminayi istemesinin (belkide)tek doğrusu olması büyük bir ironi

Birbirinden kopuk, organizasyonsuz, Osimhen’in çabalamasıyla pozisyona girmeye çalışan bir takım kurdun hocam, bravo sana. Bunu kurmak için de neredeyse 70-80 milyon euro para harcattın son 1 senede. Ben artık şampiyonluğu da vereceğini düşünüyorum.

10 kisi oynadigin Oyle boyle 1-1 yaptigin macta hala cift forvet oynamak nedir olm aklimi kaciracam ya. Bu adama tahammul edilmesine tahammul edemiyorum artik acilen dovulup kovulmasi lazim yonetimle birlikte

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şampiyon olup 5. Yıldızı takacak ve 3 sene ust uste sampiyonluk yasayan hoca olarak Galatasaray tarihine gececektir.

Sezon sonu goruselim tekrar

Arda Turan göreve derhal

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nelsson jelert gibi adamlara hocalığın tutuyor soktuğun kazık transferler hata yapınca da kessene yiyorsa okan efendi.

Kırmızıdan sonra, takımı hücuma taşıma umudu olan tek oyuncu olan Barışı sağbeke, ağır, top sürmesi defansı olmayan Moratayı da sol kanata hapsetti.
Şans eseri 1-1 i bulunca kendim yaptım sandı. Ve bu saçmalığa devam etti.

Kaanı sağ beke alıp orta sahayı Lemina ile takviyelese, maç en kötü 1-1 biterdi.

Gerçekten hoca falan değil. Aldığımız şampiyonluğu verecek hatta bence verdi bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt