Ahmet Emre Durgut
Kırmızı Üye
- 26 Mayıs 2019
- 2.262
- 1.740
- 698
Bütün kredin bitti herkes aynı şeyleri yazıyor ama bunları sen görmüyorsun. istifa et yoksa şampiyonluğu da vereceksin
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih hoca olsaydı uefa kupasi garantiydi size öyle soyliyim.
Bu kadroyu arda turan ver şampiyon yapar rengim. Okan burukun ligde pek etkisi yok. Derbilerde çok iyi ama genelde kadro kalitemizi yaklaşımıyorlar rakipler.O da alamaz güncel konjüktörde, ama başımızı yere eğdirmezdi ben okan buruk dönemindeki kadar avrupada aşağılandığımız Baska dönem hatırlamıyorum, bir de bu adama diğerlerine sunulmayan her şey sunuldu, bazen renkdaşlar diyorya neden yönetimi koruyorsun diye çünkü korumak zorunda adamlar bunun her istediğini yaptılar, dünya da hangi hocaya 2 sezonda 8 bek alınıyor, guardiola olsa tefe koyarlardı o bile 2 adam isterken eğilip bükülüyor. Bu arada ajax maçına gram lafım yok, okan prag ve young boysda bitti orada koptu artık gs taraftarı ile. Ama gitmesini istemem iyi bir lig hocası gitse şampiyon olma şansımız sıfıra düşer. Onuda böyle kabul ettim ben artık yapacak bir şey yok nasip.