Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütün kredin bitti herkes aynı şeyleri yazıyor ama bunları sen görmüyorsun. istifa et yoksa şampiyonluğu da vereceksin

Moderatör tarafında düzenlendi:
sen avrupaligi finali degil anca ziraat turkiye kupasi finalinde oynarsin

Fatih hoca olsaydı uefa kupasi garantiydi size öyle soyliyim.

Bu adam ders filan almayacak kardeşim 3 senedir aynı hatalar aynı hatalar. Yeter artık burası senin oyun parkın mi? Ya birader adamın kusturmedigi oyuncu kalmadı yedekte. Çünkü yedek oyuncular oynamayacagini biliyor kardeşim. Hepsi mi karaktersiz olur sizce? Nelson bats ziyech demirbay.... ya bu adam bu takımın hocası filan olamaz. 2 sene erden timurun ekmeğini yedi bu sene de oshimen enerjisiyle kurtardı. Ama takke düştü kel göründü. Kendi yaptırdığı hangi düzgün transfer var. Alınanların da içinden geçti. Ya gönderin kardeşim. Oshimen ile bu ligde bu forumdan herhangi biri bile takımı şampiyon yapar.

Jakobs sallai jelert aldırdığın bu adamlarla bizi çökerttin, şimdi yenileri geliyor bravo

Fatih hoca olsaydı uefa kupasi garantiydi size öyle soyliyim.

O da alamaz güncel konjüktörde, ama başımızı yere eğdirmezdi ben okan buruk dönemindeki kadar avrupada aşağılandığımız Baska dönem hatırlamıyorum, bir de bu adama diğerlerine sunulmayan her şey sunuldu, bazen renkdaşlar diyorya neden yönetimi koruyorsun diye çünkü korumak zorunda adamlar bunun her istediğini yaptılar, dünya da hangi hocaya 2 sezonda 8 bek alınıyor, guardiola olsa tefe koyarlardı o bile 2 adam isterken eğilip bükülüyor. Bu arada ajax maçına gram lafım yok, okan prag ve young boysda bitti orada koptu artık gs taraftarı ile. Ama gitmesini istemem iyi bir lig hocası gitse şampiyon olma şansımız sıfıra düşer. Onuda böyle kabul ettim ben artık yapacak bir şey yok nasip.

..

Ekli dosyalar

• IMG_0211.webp
    IMG_0211.webp
    67,3 KB · Görüntüleme: 38
O da alamaz güncel konjüktörde, ama başımızı yere eğdirmezdi ben okan buruk dönemindeki kadar avrupada aşağılandığımız Baska dönem hatırlamıyorum, bir de bu adama diğerlerine sunulmayan her şey sunuldu, bazen renkdaşlar diyorya neden yönetimi koruyorsun diye çünkü korumak zorunda adamlar bunun her istediğini yaptılar, dünya da hangi hocaya 2 sezonda 8 bek alınıyor, guardiola olsa tefe koyarlardı o bile 2 adam isterken eğilip bükülüyor. Bu arada ajax maçına gram lafım yok, okan prag ve young boysda bitti orada koptu artık gs taraftarı ile. Ama gitmesini istemem iyi bir lig hocası gitse şampiyon olma şansımız sıfıra düşer. Onuda böyle kabul ettim ben artık yapacak bir şey yok nasip.
Bu kadroyu arda turan ver şampiyon yapar rengim. Okan burukun ligde pek etkisi yok. Derbilerde çok iyi ama genelde kadro kalitemizi yaklaşımıyorlar rakipler.

Hatasını görebilen ve telafi edebilen birisi.

Sorun aynı hatayı telafi ettikten sonra tekrar yapması.

Dk, rfs, malmö den birini yensek ilk 8 de idik şaka gibi. Transfer falan ayrı hikaye ama bu tamamen sana yazar. Bu kura ile bu puan rezillik. Bi de kupa alacağız Avrupa da diyorsunuz. Bok alırsınız.

Kafasında oluşturduğu ''Üçlü ille çift forvetle oynanır'' kalıbı da ayrı yanlış; 3-4-2-1 çok daha yaygın kullanılan, dengeli ve kadro yapısına uygun bir format.

Ayrıca ''Oynattığı oyun lig için iyi, Avrupa için değil'' genel kabulüne de katılmıyorum; Hatay' a puan kaybeden, kendi sahasında Konyaspora oyun üstünlüğünü veren takım, en son ne zaman iç açıcı futbol oynayabildi?

Eğer bir takımın kadro derinliği yoksa, bunun en büyük sorumlusu Okan Buruk’tur. Bu kadar transfer yaptırıp, oyunculardan verim alamaması kabul edilemez. Transfer yaparken sadece ambalajına aldanıp, içeriğini beğenmeyince "Ben bununla uğraşamam, gönderin gitsin" dediği kaç oyuncu oldu? Hâlâ bek sorunumuz var, orta saha resmen "Bana oyuncu lazım!" diye bağırıyor, ama biz hâlâ stoper ve bek peşindeyiz. Peki, Nelsson ne yaptı sana? Nelsson veya Jelert ısrarla oynatmak yerine, oranın adamı olmayanları tercih etti. Çünkü Okan Buruk, kinci biri.

Kendisine biat etmeyene mobbing uyguluyor ve mobbing yaptığı oyuncuları da takımda tutmaya devam ediyor, sanki ceza olsun diye. Bu kadar dar görüşlü, kinci ve taktik bilgisi sınırlı bir teknik direktör görmedim. İşe yaramaz dediğimiz Torrent bile en azından farklı şeyler deniyordu.

Ancak en büyük ayıp, ligde şampiyon olabilmek için 260 milyon euroluk bir takım kurmak zorunda kalmamız. Eğer gerçekten iyi bir teknik direktör olsaydı, 100 milyon euroluk bir takımla bile bu ikinci sınıf kalite kokan ligde şampiyon olabilirdi.

Hâlâ Okan Buruk’u destekleyen varsa, benim gözümde Galatasaray düşmanıdır. Bu kadar yanlış kararlar alıp takımı bu hâle getiren bir teknik direktörü savunmak, resmen kulübün başarısını istememek demektir.

CL’de elenip 40 m€ hediye ettiği YB, CL’de 0 puan, 3 gol, 24 yenilen gol
AL’de de 36 takımlı ligde 31, 32 ve 34.cü takımlara puan verdi
Tarihin en pahalı ve iyi kadroları ona verildi
Golcüleri kanatları falan bırak 3 yıldır 10 bek geldi gitti takımda hala bek yok
Ligi de dün akşam itibariyle hediye etmiştir AL’de aldığı sonuçla
Hoca değil deyince kızıyorsunuz sonra

Akşam izlemedim, yine dedi mi biz böyle oynayacağız, riskli oynayacağız diye
Bu kadar inatçılık kazandırmayı bırak eldekinden de oldurur ve oldurdu da

Idare konusunda cok ciddi suphelerim var...

Daha bakalim gelecek aylarda ne gorecegiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt