Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadıköy deplasmanlarının bug ını bulmuş adam tebrik ederim, bu gazla yürüyüp şampiyon olman lazım artık vura vura

Ulan Okan şu kadroyla çocuk oyuncağı gibi oynadın haftalarca. Garip garip puanlar verdin. Morata’yı aldım oynatmak zorundayım kafasına gireceğine. Şöyle net bir kadro kadıköyde Feneri bile yeniyorsun. Gidip saçma sapan takımlara puan kaybediyorsun.

Bu maç çıkış maçın olsun. Bir daha çift forvet görmek istemiyoruz. Şampiyonluk istiyoruz.

Kendi aramızda kızıyoruz sövüyoruz ama bir çingeneye yedirecek hocamız yok. Bundan sonra tam destek. Yeter ki böyle net kadrolarla çık.

Maç seçiyor bjk maçında niye takımı böyle haxırlamıyorsun nerde o maç nerde fb maçı.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerçek şampiyon kimmiş gördük, dedi mi?
Hakemlerin kimi ittirdiğini görmüş olduk, dedi mi?

1743625345259.webp

Hocam sövdük ettik de şu FB deplasmanlarında bizi kendine hayran bırakıyorsun, keşke her hafta FB ile yapsak.

Harika hazirlamis takimi taktik dizilis vs iyi analiz etmis ezikleri. Tebrik ederim. Bravo.

Sana mi soracam nasil konusacagimi. Kufur etmemisim argo konusmamisim.Young Boys macindan sonra kovulmasi gereken adam defolup gitmeli nokta.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

o zaman bende diyorum , sen kuşsun , defol forumdan , bura gs lilarin yuvasi

Evire çevire hocam. Gün gelir hesaplaşırız elbette.

Sen ordayken ölümüne...

Gözleri dolmuş canım hocam.
Ulan 1 kişi savundum karşımızda haramiler leşler utanmazlar var hocayı eleştirin ama kesmeyin biçmeyin diye.
Portekiz çingenesini gördünüz hazmedemiyor canım hocam Galatasaray sensin.

Tebrikler hocam. Aylar sonra ilk defa güçlü oyun izledik. Samsun alsak şampiyonluk epey yükselir.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maç çıkışımız olsun inşallah

Allah'ini kitabini seviyorsan 3'luyle devam et. Bak Cuesta'ya da raziyim. Bu takim 3'lu oynar. Aklini basina al artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt