Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 mac özelinde degil, genel anlamda hocaya guvendigimi hep soyledim. Azalma var ama hala guveniyorum.

Kolay yollar varken bu sezon hep zor yollara soktu bizi. Buradan cikaracak olan yine kendisidir

Allah yardimcimiz olsun

Bundan sonraki süreçte de Allah yardimcin olsun hocam.

Yolumuza devam, koya koya.

Aslında çift forvet oynadık Barış'ı sürekli Osimhen'in önünde gibi oynattı.
Barış'ın avantajı o. Çok tempolu ya, tam canavar ğsdğd her yere koşuyor. Mesela Morata oynasa Sara yerine biraz zorlanabilirdik. Barış tam kanat-forvet oldu.

Barış'ın avantajı o. Çok tempolu ya, tam canavar ğsdğd her yere koşuyor. Mesela Morata oynasa Sara yerine biraz zorlanabilirdik. Barış tam kanat-forvet oldu.
4-4-2 tarzı oynayacaksak Barış'ı öne atmak daha mantıklı oluyor açıkçası o enerjisini savunma yaparken değil rakip stoperleri yıkarken kullanmak baya mantıklı duruyor hem Osimhen inanılmaz rahat etti.

4-4-2 tarzı oynayacaksak Barış'ı öne atmak daha mantıklı oluyor açıkçası o enerjisini savunma yaparken değil rakip stoperleri yıkarken kullanmak baya mantıklı duruyor hem Osimhen inanılmaz rahat etti.
üçlü ortasaha oynayınca takım daha iyi pres yapıyor ve öndeki oyuncularda rahatlıyor savunmaya daha az yardım etme fırsatı sayesinde hücumda etkinlik artıyor gibi yorumladım

üçlü ortasaha oynayınca takım daha iyi pres yapıyor ve öndeki oyuncularda rahatlıyor savunmaya daha az yardım etme fırsatı sayesinde hücumda etkinlik artıyor gibi yorumladım
Bu sistemden devam etmemiz lazım Barış yoksa Sallai'yi ön bölgede kullanıp devamlılık sağlamamız şart ilk golde net Barış'ın zorlaması sayesinde Osimhen 1'e 1'de perişan etti normal şartlarda Barış oralarda olmasa Osimhen yine yalnızları oynayacaktı.

1 haftadır demediğimizi bırakmadık ama sezarın hakkı sezara. Takımı çok iyi hazırlamış, tebrik ederiz. Ofsayt gol olmasa rölantide oynayarak 2. yarıda 3-4'ü rahat bulurduk. Ancak oyuna müdaheleleri yine hiç beğenmedim.

İsteyince oluyor be hocam. Biraz ciddiyet biraz özveri bazen emeklerine gerçekden yazık edıyorsun.

Morata'yla çıkma hocaaaamm.

Hala planının olduğunu sanmıyorum 2. yarı bir bölüm ortasaha çöktüğünde pek önlem alamadı, hala gollük pas yerine çalım çalım çalım deniyoruz.

Yaptigi aglak mou aciklamasindan sonra bugun de evinde ezmesi bardagi tasiran son damla oldu.

Mourinho ilk geldigi zaman Okanin ayarlariyla oynayacak diyorlardi. Gelinen noktada bu geceki rezil hareketiyle birlikte ayari bozulan aglak mou oldu

yunus cok oynuyo topla
Ya ben şunu anlamıyorum geçen sene cezasahasın da hayvan gibi topla buluşmuşuz ama Icardi ye pas gitmemiş, bu sene Osimhen ve Morata var ne düzgün orta açıyoruz ne düzgün pas veriyoruz. Fenerin kadrosu iyi değil, 3 silindirli BMW gibileri yani dışı BMW ama içi BMW değil aynen buna benzetebiliriz , bizdeki kadro Mou'da olsa yine söylüyorum daha farklı bir oyun oynatır. Oyunun bazı bölümlerinde gene doldur boşalt yaptı. Bize gelen bizim gibi oluyor mesela geçende söyledim Rijkaard'da buna döndü bir ara niye böyle yapıyorlar anlamıyorum. Aynen böyle para harcanarak iyi kadrolar oyuncular alınacaksa Mancini çok iş yapar.

Yaptigi aglak mou aciklamasindan sonra bugun de evinde ezmesi bardagi tasiran son damla oldu.

Mourinho ilk geldigi zaman Okanin ayarlariyla oynayacak diyorlardi. Gelinen noktada bu geceki rezil hareketiyle birlikte ayari bozulan aglak mou oldu
Mou bunu yapıyor sürekli zaten böyle bir hocaydı, Barcelona'nın hocasına da parmak atmıştı, gol atınca kendi taraftarına dönüp hareket çekmiş biri.

yanlış anlaışmasın gözüne parmak atmıştı.

Ha şöyle hocam yahu, uzun süredir ilk defa TD lük becerisi gösterebildin nihayet. Skriniar' ın götünü sallaya sallaya geriden takımını yönlendirmesini englemekle işi kolaylaştırdın. Hep eleştirecek değiliz; böyle doğru işler yap, canımızı ye.

hocamiza dair , bu derbi de nacizane gozlemim - taktiksel anlamda yayilimsal kurgu da ; maca ilk baslayis halimizi bayagi cok begendim .

< - > ozellikle , bugunku lemina hamlesi ve oyuncuya verdigi taktik : net *melo derbi performansi ~ rakibi mac baslar baslamaz sindiren bir hegomoni izdusumu olarak kendisinin sahada varligi bariz xfaktor du . ciktikdan sonra kanimca rakip bi tik rahatladi .

velhasil, kalan maclarda bu ucgeni mutlak kullanmaliyiz 'lemina,lucas,sara'' .

nacizane hissiyatim ,hayirlisiyla , bir aksilik olmazsa - bu yolun sonu cifte kupa olur .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Melih Sönmez

saygi ve selamlar .

Sen bizim başımızı fenere eğdirmedin ya Allah da senin başını eğdirmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt