Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen de yazdigim gibi, 28 mactir yenilmeyen takimin teknik direktoru. Burda insanlar ayrilsin modunda, bu adam bizim ikinci Fatih Terim haberiniz yok. Hicbir insan mukemmel degil, futbol bu, tercih yaparsin plan yaparsin olur olmaz bazen tutar bazen tutmaz. Ama gercek su ki son 2 sezonun sampiyonu, sonuc alma canavari, bazi oyunculari parlatmis satmis, bazilarini da yonetememis, Galatasaray'li ve iletisimi guclu bir teknik direktor..

Onun icin de bu 3 sene cok guzel tecrube oldu, 4. senede dogru hamleler yaparak nihayet Avrupa'da bir surpriz yapabilecegini dusunuyorum sansi yaver giderse. Ozellikle Sampiyon olursak direkt Sampiyonlar Ligi bizi cok rahatlatir.

Dunya'nin hicbir yerinde bu tarz durumda olan bir adamin gelecegi tartisilmaz, hatta onune 2-3 senelik sozlesme sunulur. Biraz sakin olmamiz lazim..

Mou bunu yapıyor sürekli zaten böyle bir hocaydı, Barcelona'nın hocasına da parmak atmıştı, gol atınca kendi taraftarına dönüp hareket çekmiş biri.

yanlış anlaışmasın gözüne parmak atmıştı.
evt orda da yenilmişti yanlış hatırlamıyorsam ve sindirememişti.

Kendini yere atma muhabbetini beğenmedim. Şöyle suratını tutup biraz eğilse, sonra dönüp çingeneye nasıl adamsın der gibi baksa şık bir hareket olurdu.
Hocalığına ise geldiği günden beri olduğu gibi güvenmiyorum.

Mourinho ya karsi yedirmem sahsen kendisini ama uc gun once ki fikirlerim degişmeyecek sampiyon bile olsak ayni dusuncede olacagim

Sene sonu ayrilmali ama kendisinden once şu numunelik yonetimden kurtulmaliyiz

feneri yendiği gece söyleyim

eğer kaliteli büyük bir hoca getirebilecek durumdaysak ve takımı koruyacaksak sezon sonu yine devam etmem
Bunu yapmak gene isimize yaramayacak. Asil onemli olan TFF MHK da gücü dengelemek. Onu dengeledikten sonra TD kim olacak konusmak lazim. Bence hata veya sorun varsa 70% Yönetim ve beceriksizlikleri, 30% Okan hoca da...
Mikautazde ve Dolue alinabilseydi baska seyler olabilirdi.

Bence TD degisimi hicbir sorunu cozmeyecek, hatta kotuye bile goturebilir. Bu sacma sapan adeletsizligi sallamayabilir. Parami alirim keyfine bakarim vs vs diyebilir.

hoca 3 sampiyonluk ile bırakırsa kendisi için de çok iyi olur

her daim istenen adama dönüşür terim gibi

ama yerine arda terim vb gelecekse kalsin takımda

seviye atlayacaksak değiştirelim kesinlikle ama saçmalama ihtimalimiz de hiç de az degil

Biz de bu futbol aklı olduğu sürece yerine daha iyisinin gelme şansı yok. Bizim önce Kavukçu, Maruf Güneş ve Hatipoğlu'ndan kurtulmamız gerekiyor. Bu adamlar futbolu bilmiyor üstüne transferlere şaibe karıştırıyor ama takım şampiyon olursa bu adamları nasıl yollayabiliriz o kısmı bilemiyorum.

Bunu yapmak gene isimize yaramayacak. Asil onemli olan TFF MHK da gücü dengelemek. Onu dengeledikten sonra TD kim olacak konusmak lazim. Bence hata veya sorun varsa 70% Yönetim ve beceriksizlikleri, 30% Okan hoca da...

Bence TD degisimi hicbir sorunu cozmeyecek, hatta kotuye bile goturebilir. Bu sacma sapan adeletsizligi sallamayabilir. Parami alirim keyfine bakarim vs vs diyebilir.
Olay tam olarak bu zaten. Yerine gelecek hoca arda selçuk gibi içimizden çıkan biri olmazsa, bu ligde yaşanan şerefsizliklere haysiyetsizliklere karşı inat etmez, ben sadece paramı alır işimi yaparım derdine düşerse bu takım zarar görür. Gelen yabancı hocaların en büyük hataları ligi küçümsemeleri ve yapılanlara karşı takımı motive edememeleri.

Emin olun başımızda yabancı bir hoca olsaydı bu yavşaklıkların ortasında biz şampiyonluk falan alamazdık. Hatta bu sene şampiyonluk yarışında bile olamazdık. Ne yazık ki bu lig diğer Avrupa ligleri gibi değil. Sadece performansa sisteme dayalı bir lig değil. Motivasyon, hırs, baş kaldırı her ne derseniz takımın en üstünden al altına kadar sahip olunması gereken 1. Öncelik.

Biz de bu futbol aklı olduğu sürece yerine daha iyisinin gelme şansı yok. Bizim önce Kavukçu, Maruf Güneş ve Hatipoğlu'ndan kurtulmamız gerekiyor. Bu adamlar futbolu bilmiyor üstüne transferlere şaibe karıştırıyor ama takım şampiyon olursa bu adamları nasıl yollayabiliriz o kısmı bilemiyorum.
onlardan kurtulmak için dursun dan ve metinden kurtulmak gerekiyor

bunlar da haklı argümanlar açıkçası bir şey diyemem

Realizeden uzaklaşmamak lazım

Süper ligde rezil oynayan bir rakibin kıstas olmayacağını artık anlamamız lazım

Ben halen sene sonu şampiyon olduktan sonra bırakması taraftarıyım

Bence bizim için yetersiz bir td

Tabi burada hedeflerimizin ne olduğu konusu da önemli

TD değişikliği muhabbeti bir kumar doğru, haklı bulduğum bir argüman hatta.

fakat Okan hocanın 3 gün arayla 2 derbi maçında , bir tenesi senin avrupa katılımını etilemeyeeck ve gelir vermeyen bir kulvar - sadece ufak prestij ve kupadır diye bakılıyor.

diğeri senin elinde kalan tek ana hedef.

ana hedefindeki performnas ile öbürü araısndaki fark bana göre açıklanamaz futbol kapsamında.
tek mantıklı gelen "bu maçta olmazsa fişler çekilecek" gibi bir durum olması motivasyona dönüşmüş , hem hoca hem oyuncular maçı ciddiye almış gibi bakıyorum.

şurda 8 maç var - 1 maç lüksümüz var yanlış bakmadıysam . yani minimum 8de 7 lazım. Oyundan ziyade hedefe konsantre olunmuş bir tablo umarım görürüz.

2 aydır bundan eser yok "zaten hallettik" havasında bir düşüş süreci izledik avrupa maçlarıyla beraber. trasnferlerde buna çare olamadı.

hissiyatını vs sorgulayacak değilim hocanın ama bu harcamaya bu oyuncu havuzuyla bu ligde bu kadar zorlanmaması gerekiyor.

adam dün resmen deşarj olmuş belli görüntülerden. şu an çok önde değil ama sportif aş genel anlamda baya sıkıntılı halde bana göre.

Kafanı sahaya verince nasıl oynatıyorsun hocam. Ama ne zaman egona yenik düşüyorsun o zaman boka batıyoruz. Allah rızası için kendini daha da geliştir. İnatciligini yok et birşeyi de ben bilmiyorum evet öğreneyim de.

Transfer yaptırmayacaksın,
Bir de öndeyken değişiklik.

Hoca bi hamama git yaw anca paklanırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt