Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendine olan güveni bu sene çok örseledi. Kimisi fb zaferi sarhoşluğu ile ılımlı yaklaşmaya başlamış olabilir ama ben hala daha kendisine güven duymuyorum. Samsunspor maçında sıçıp batırmayacağının garantisi yok. Hayırlısı ile şu sezonu bir şekilde şampiyon bitirelim de gerisine sezon sonu bakılır.

300 milyon avroluk kadrolarla tek hedefimiz lig şampiyonluğu ise kalabilir. Yerelde başarısız denilemez her şeye rağmen ama Avrupa çok ciddi bir soru işareti. Bu kadar pahalı kadro ile şampiyonluğu kaybeder miyiz diye düşünüyoruz hala. Bunlar çok ciddi problemler.

Kendine olan güveni bu sene çok örseledi. Kimisi fb zaferi sarhoşluğu ile ılımlı yaklaşmaya başlamış olabilir ama ben hala daha kendisine güven duymuyorum. Samsunspor maçında sıçıp batırmayacağının garantisi yok. Hayırlısı ile şu sezonu bir şekilde şampiyon bitirelim de gerisine sezon sonu bakılır.

300 milyon avroluk kadrolarla tek hedefimiz lig şampiyonluğu ise kalabilir. Yerelde başarısız denilemez her şeye rağmen ama Avrupa çok ciddi bir soru işareti. Bu kadar pahalı kadro ile şampiyonluğu kaybeder miyiz diye düşünüyoruz hala. Bunlar çok ciddi problemler.
300 m euroluk kadro kurarak ligi hedefleme işini küçümsemeyelim bence.

ligde şampiyon olmak istiyorsak, 300 m euroluk kadro kurmalıyız. çünkü rakibimiz de 300 m euroluk kadro kuruyor. (bu 300 m euroluk bütçe daha verimli kullanılmalıdır, o ayrı bir konu).

avrupa'da başarısız olma konusuna da katılıyorum. ancak ana sebebinden emin değilim. ligdeki kirli ve iğrenç rekabet de bunu tetikliyor olabilir.

bence düzenli bir avrupa başarısının en önemli gereksinimlerinden biri de, seviyeli ve yükseltici bir yerel rekabettir bana göre.

geçen sene fb de bu rekabetin çirkinliğinden dolayı belki de konferans kupasını kazanma fırsatını kaçırdı. tamamen bu rekabetin kirliliğinden.

bu rekabeti çirkinleştiren de, fb'in başkanının özellikle son 3 yıldaki inanılmaz tutumudur.

300 m euroluk kadro kurarak ligi hedefleme işini küçümsemeyelim bence.

ligde şampiyon olmak istiyorsak, 300 m euroluk kadro kurmalıyız. çünkü rakibimiz de 300 m euroluk kadro kuruyor. (bu 300 m euroluk bütçe daha verimli kullanılmalıdır, o ayrı bir konu).

avrupa'da başarısız olma konusuna da katılıyorum. ancak ana sebebinden emin değilim. ligdeki kirli ve iğrenç rekabet de bunu tetikliyor olabilir.

bence düzenli bir avrupa başarısının en önemli gereksinimlerinden biri de, seviyeli ve yükseltici bir yerel rekabettir bana göre.

geçen sene fb de bu rekabetin çirkinliğinden dolayı belki de konferans kupasını kazanma fırsatını kaçırdı. tamamen bu rekabetin kirliliğinden.

bu rekabeti çirkinleştiren de, fb'in başkanının özellikle son 3 yıldaki inanılmaz tutumudur.
0 puanlı Dinamo Kiev'e 3-1'den maç verip lokum gibi AL fikstüründe ilk 8'e kalamamamızın nedeninin karşımızdaki ahlaksız oluşumdan kaynaklandığını düşünmüyorum. Ben git kupayı al da demiyorum. Karşımızdaki ahlaksız oluşumla bir rekabet yok zaten artık düşmanlık var. O düşmanlığı da kendileri yarattılar.

0 puanlı Dinamo Kiev'e 3-1'den maç verip lokum gibi AL fikstüründe ilk 8'e kalamamamızın nedeninin karşımızdaki ahlaksız oluşumdan kaynaklandığını düşünmüyorum. Ben git kupayı al da demiyorum. Karşımızdaki ahlaksız oluşumla bir rekabet yok zaten artık düşmanlık var. O düşmanlığı da kendileri yarattılar.
abi ben komple bir süreçten bahsediyorum. sen direkt sonucu söylüyorsun. farklı şeylerden bahsediyoruz. görünen o ki, anlaşamayacağız.

tedbirsizliği komedi açıkçası koskoca GS hocasısın burnunu sıktırmak nedir? Hakemlerin yanında sözlü tartışmış adam seninle orda hatta üstüne yürümeye geliyor bunu görüyorsun adama dötünü dönüp gidiyorsun haliyle daha çok kudurup gelip burnunu sıktı dönüp de ağzına patlatacağına birde yerlerde yuvarlandın. Niye mouya ceza yedirecek çünkü beyzade akıllı ya. Lincoln'un Volkan'dan yediği dayakla eşdeğer bir cring an. Mourinho adam madam değil bu arada haysiyetsiz arkadan saldırabilecek tıynette biri tam bir ifb çirkefliği tam bir ifb hocası.

Maç başlangıç planını beğendim. Okan'da şu bir gerçek ki maç seçiyor. Bu maç hayati önem taşıyor diye dersine çalışacağı tuttu. Aylar sonra pas idmanı filan yaptırdı hafta içi. Ama bundan sonraki maçlarda yine ıkına ıkına ilerleyeceğiz hazırlıklı olun.

abi ben komple bir süreçten bahsediyorum. sen direkt sonucu söylüyorsun. farklı şeylerden bahsediyoruz. görünen o ki, anlaşamayacağız.
Yok ben seni anlıyorum kardeşim. Bazen bende de o duygu oluşuyor. Ya tamam Avrupa Fatihi ünvanına layık görülmüşüz hakkını da vermişiz zamanında, tekrar o Avrupa Fatihi kimliğimizi kazanalım diyoruz sonra içeriye bakıyoruz, sözde rakibimize ve kepazeliklerine bakıyoruz ve diyoruz ki ulan boş ver Avrupa'yı falan şu zihniyete içeride mağlup olmayalım, gün yüzü göstermeyelim. Sözde rakibimiz sağ olsun şampiyon olabilmek için öylesine kırıp döküyorlar ki o kadar toksik bir futbol ortamı yaratıyorlar ki başlarım Avrupa'sına, şunlara koyalım diyorsun.

Doğrudur ben bunu kabul ediyorum ama nereye kadar? Ben artık Avrupa başarısı istiyorum. Bunlar da elbet bir gün (Bu sene olmasın mümkünse) o şampiyonluğu alacaklar. Hiçbir şey sonsuza kadar sürmez. Biz bile 20 sene yenemedik, ahlar vahlar eşliğinde ne maçlar oynadık o Kadıköy denen yerde, senelerce bir türlü olduramadık. Şimdi ise Kadıköy'de berabere kalsak üzülecek noktaya geldik.

Geçen sene Kopenhag'a kaybedip CL'den elenince Avrupa Ligi kulübün umrunda bile olmadı. Bunu Ocak ayı transfer sürecinde gördük. Kulüp alenen biz ligi alalım dedi. Sparta Prag maçları da bunun ispatı. Ama bu sene başında, son iki sezonun şampiyon takımı Bjk mejeke'den 5 yedi, Young Boys denen köy takımına ezilerek elendi. Üstüne bir de Dinamo Kiev rezaleti. Bunları ben Sparta Prag maçları ile aynı kefeye koymam. Dediğim gibi bu sezon hoca, kendisine duyulan güveni ciddi derecede örseledi. O yüzden şampiyon olunsa dahi gitmeli noktasına geldi millet, kimse boşuna gelmedi bu noktaya.

Kalede günayi oynatacak kadar bakalım cesareti var mı muslerayi kesebilecek mi ki bu adam 8 maç sonra takıma veda edecek .
Barış Alper devam etmeli morata 75 den sonra skor almışsak girmeli .
Davinson performansı beni endiselendiriyor çok fazla hata yapıyor bu konuda bir önlem alması lazim .

Önümüzde rakip yok artık bence! Her maçı kazanıp şamoiyon olacaksın hoca!

Okandan daha kotusunu getirir yonetim ne demek yaw :d

Olm siz iyi misiniz lan. Harcadiginin belki de 1 kat fazlasini harcayip, sizin sklemediginiz ligi kazanmak isteyen bi rakip var karsinda arkadas. Ve 2 sezondur kucakliyoruz bunlari. 3 hoca degistiler hala olmuyor.

Okandan daha kotusunu getirecekmis yonetim. Lig ikincisi olsa okandan daha kotu olacak sanirim gelecek hoca

Gelen adam sampiyon olamazsa bugun kucumsediginiz ligi alamadi diye cöp ilan edeceksiniz. Derbi kazanamasa derbi kazanamayan buyuk takim hocasi olmaz diye cöp ilan edeceksiniz.

Okan ile yollar ayrilirsa bu yonetimin getirecegi en iyi td Fatih Terim olur. Getirirler diyordum bugune kdr ama şöyle bi düşününce getirmezler onu da cunku tekerlerine comak sokar terim. İdare edemezler

hocam allah aşkına sende Fatih Hocam gibi inat etme düzgün yardımcılar getir yanına eğer kalacaksan.
sezon baslarken kamp donemi bu duruma ozellikle deginmistim. hatta gecen sezon devam ederken bu duruma ilgili basliklar da yorum da yazmistim.

bariz hata idi bir bir yabanci yardimcilarimizin ayrilisi .

kanimca , transferlerden once , dogru ve nokta atisi yapilmasi gereken bir detay yardmcilar bolumu.
iyi hatirlattin - kalemine saglik sevgili emrah .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

sezon baslarken kamp donemi bu duruma ozellikle deginmistim. hatta gecen sezon devam ederken bu duruma ilgili basliklar da yorum da yazmistim.

bariz hata idi bir bir yabanci yardimcilarimizin ayrilisi .

kanimca , transferlerden once , dogru ve nokta atisi yapilmasi gereken bir detay yardmcilar bolumu.
iyi hatirlattin - kalemine saglik sevgili emrah .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .
tek adamlık bir yerden sonra her ortamda boka sarıyor çünkü farklı bakış gelişmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt