- 27 Haziran 2009
- 7.575
- 2.437
- 2.418
evet çok doğru hatırlıyorsun, inter'de de kendi taraftarına hareket çekmişti ya da manu'da yanlış hatırlamıyorsam.evt orda da yenilmişti yanlış hatırlamıyorsam ve sindirememişti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet çok doğru hatırlıyorsun, inter'de de kendi taraftarına hareket çekmişti ya da manu'da yanlış hatırlamıyorsam.evt orda da yenilmişti yanlış hatırlamıyorsam ve sindirememişti.
Sahi diyelim bıraktı ya da yollar bir şekilde sezon sonu ayrıldı. Yönetimin bir hazırlığı var mı? Okan Buruk sonrası gelecek isim kim olabilir merak konusu.
Bu sezon da şampiyon olabilir isek üst üste 3 sezon şampiyon olmuş bir isimden sonra daha iyi denilebilecek bir ismi getirmek zor olur.İlk önce bu yönetim gitmeli.
Yeni gelenler zaten Okan hocaya teşekkür ederek yolları ayırır ve daha iyisini getir başarılı olmak istiyorsalar.
Yerli mi dusunuyorsun? Okan'dan sonra direkt yabanci gelir/gelmeli. Yoksa bosuna Okan'i gondermeye luzum yok.Bu sezon da şampiyon olabilir isek üst üste 3 sezon şampiyon olmuş bir isimden sonra daha iyi denilebilecek bir ismi getirmek zor olur.
Okan hoca profilinde genç ve kendini kanıtlamaya ihtiyaç duyan bir isim gerekir bence ama kim olur bilemem tabi.
Bu sezon da şampiyon olabilir isek üst üste 3 sezon şampiyon olmuş bir isimden sonra daha iyi denilebilecek bir ismi getirmek zor olur.
Okan hoca profilinde genç ve kendini kanıtlamaya ihtiyaç duyan bir isim gerekir bence ama kim olur bilemem tabi.
Yerli mi dusunuyorsun? Okan'dan sonra direkt yabanci gelir/gelmeli. Yoksa bosuna Okan'i gondermeye luzum yok.
Genc hoca lazim degil bize, baskiyi kaldirabilen buyuk kulupte ne yapilmasini bilen tecrubeli biri daha dogru olur. 45-60 yas arasi biri yani cok yaslanmis ve hirsini kaybetmis biri de gelmesin. Tabi eger Avrupa'da figuran bir takim olarak devam etmek istemiyorsak, bu benim dusuncem.
alper admi Yürhen Kıloubu istiyor.Yerli: Arda
Yabanci: Marco Rose
alper admi Yürhen Kıloubu istiyor.
Yerli/Yabancı fark etmez ağabey, Jose-Jesus gibi isimler geliyor ama kendilerini kanıtlamış isimler olduğu için hırs görmüyoruz. Bizim ligimiz hırs gerektiriyor, o sebeple daha genç isimler iyi olabilir diye düşündüm.Yerli mi dusunuyorsun? Okan'dan sonra direkt yabanci gelir/gelmeli. Yoksa bosuna Okan'i gondermeye luzum yok.
Genc hoca lazim degil bize, baskiyi kaldirabilen buyuk kulupte ne yapilmasini bilen tecrubeli biri daha dogru olur. 45-60 yas arasi biri yani cok yaslanmis ve hirsini kaybetmis biri de gelmesin. Tabi eger Avrupa'da figuran bir takim olarak devam etmek istemiyorsak, bu benim dusuncem.
Ne alaka yavKına ya kars ın
Fenerbahçe'yi deplasmanda yenmek her yiğidin harcı değil,hele böyle üst üste yenmek çok az kişinin yapabileceği bir şey.Bu açıdan da saygıyı hak ediyor amaDeplasmandaki fb galibiyetinin hemen sonrası ve ben aynı şeyi söylüyorum, okan buruk vasat, hatta neredeyse tüm karar maçlarını kaybeden, neredeyse tüm oyuncuları geriye götüren, 3-0 lardan 3-1 lerden maçı elinde tutamayan vasataltı bir td dir. Galibiyet gözünüzü boyamasın, bu sezon şampiyonluğu vereceğini düşünüyorum ben. İnş herşeye rağmen şamp o şerefsiz camiaya vermeyiz.