Demir Türk
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2023
- 3.163
- 2.829
- 1.028
Onlar salıncaktan inmeden getiremezlerBen Beşiktaş'a hemen değil ama geçeceğini tahmin ediyom kanks yav![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlar salıncaktan inmeden getiremezlerBen Beşiktaş'a hemen değil ama geçeceğini tahmin ediyom kanks yav![]()
Melih Sönmezle bir olup beni haha manyağı yapıyorsunuz
Abi ne yaptin yav hislere tercuman yazi olmus. Malesef sureklilik yok bu tur maclarda. Gerci 99-01 arasi baya iyiydi.Dün Manu maçını izlerken duygulandım.
Duygulandım derken eski Galatasaray’ı özlediğimi fark ettim. 99’da Milan maçında hem de o zamanın Milan’ı karşısında galibiyet lazımken 2-1 geride olup 86’a kadar zorlayan, vazgeçmeyen ve 4 dk attığı 2 golle 3-2 kazanan Galatasaray’ı.
2001’de Real karşısında 0-2’den 3-2’ye getiren takımı, 2013’de Real karşısında 3-0 rövanşında bile 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen 3-1 öne geçerek rakibine acaba mı dedirten o takımı özledim.
Okan Buruk döneminde en çok rahatsız eden, hiç böyle zorlayan bir takım oluşturmaması, sanki kendisi o dönemleri yaşamamış gibi başta kendi ve heyeti olmak üzere herkes işler kötü gittiğinde inancını kaybediyor, köşesine çekiliyor. Bu sezon Avrupa’da elenirken de, geçen yıl elenirken de bu mücadeleyi göremedik. 4-1 yenilmişsin Alkmaar’a ki zaten orada kırılmışsın. Burada bir rakibe, taraftarına acaba mı dedirtirsin değil mi isteğinle? 10. Dakikada herkesin kafasında bu tur zaten gitti bari derbi öncesi oyuncu dinlendirelim vardı. Lan Galatasaray’da böyle bir şey yok. O küçük vizyonsuzluğunuzu, başka takımlara yakışan o ufak uyanıklıkları bu kulübe aşılamayın.
Ben 4-1’in rövanşında 1-0 geriye düşse bile mücadeleyi bırakmayıp 3-1 öne geçen ve rakibini elemese bile “acaba mı” duygusunu uyaran bir takım izleyerek büyüdüm. Elbette bu her zaman olmaz ama 3 yılda bunu hiç görmedik. Bu sezon ne geri dönüş yaptık be dediğimiz 1 maç var mı? Eksine ne geri dönüş yaptılar dediğimiz maçlar oldu. İşler kötü gittiğinde de reaksiyon verebilmeli bu takım.
Gecen sene bodruma tatile gitmisti
Yani bugun maci satabilir
Çok acımasızsın.Akıllı biri olsa karşıda gücü yetecek bu değişikliklerle bir maç daha satmış olacaktın
Valla hata telafi etmeyen haftalar yeterince maç verdik artık her hamle çok akılcı olmalı. Saçma sapan değişiklikler geldi gene Sara Morata Barış Kutucu falan. Neyse galibiyet günü tadımız kaçmasın. Ama hiç sevmedim.Çok acımasızsın.
bodrumspora sorsak hangi değişiklikleri yapalım diye yazar verirdi bunları tebrik ederim