Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sara hamlesine kadar kusursuz, Sara'yı niye alırsın üstad yv
images

Şu oynadığımız toptan sonra da hoca eleştirmeyelim bi zahmet

bu toptan sonra eleştireceğiz aslında

çok iyi bir oyun oynadık tabi rakipte de cacık yok da

değişiklikler takımdaki hiyerarşinin ne akdar büyük olduğunu gösterdi

bugün bodruma oynayınca çıkmaz bunlar ama yarın ortalama bir avrupa takımı mesela az gelip tokatlayınca gerçekler çıkar

şu maçta kerem demirbayın oyuna alınmasının neyse....

2 maçtır kaleye isabetli şut attırmadık,

orta saha çok iyi oldu, bu oyun şamp. oyunu,

Morata gereksizdi ama
tebriks hocam.

Anlamsız oyuncu değişikliklerinden bıktık. Ahmedin futbolcu olmadığını bütün dünyaya göstermek için her mac oyuna sokmak zorunda mısın yetti be.

Sallantılı süreçlerde her kritik viraja girilirken öyle bir futbol ortaya koyduruyor ki hayran olmamak mümkün değil.

oyunu 2 haftadır ben de çok beğendim

ama niye kerem demirbay

Galatasaray'ın en zayıf halkası yönetim ile beraber. Sezon sonu sonuç ne olursa olsun hepsine güle güle demeliyiz.

Forum bildigin bataklık oldu ya.

Birkac adam akıllı yorum yapan olmasa hic cekilmiyor

- Gelecek sezon Galatasaray'da diyebilir miyiz sizin için?

Okan Buruk: "Benim gibi Galatasaraylı birinin, Galatasaray istediği sürece hep burada olmak isteyeceğimi net olarak söylemem gerekiyor. Büyük gurur! Başkanımız ve yönetimimiz bizimle ne kadar çalışmak istiyorsa, biz o kadar buradayız."

Şampiyon yaparsa yola devam. İtalya'dan teklif de gelse bırakmaz.

1 hafta bodrumla oynanacak mactan dolayi gotu titreyen adamlar tek kale oynanip 40 şutun çekildiği maçta hocaya sallıyor rakibin isabetsiz 1 şutu var :d
Bunuda dedik Okan hoca gibi hoca gelmez savunduk sezon sonu giderse yerini dolduracak yerli hoca yok yabancı olarakta en az 2 sezon sürünürüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt