Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değerini fazlasıyla bilmek lazım hataları var mı her insan gibi yapıyor ama dönüp bakınca şu ortamda 3 senedir bu kadar hakem skandallarının içinde her şeye rağmen büyük domine etti.

Her olumsuz ses yükseldiğinde çıktı daha iyisini ortaya koydu baskı altında kırılmadı tam tersi ışıl ışıl parladı.

hocaya şampiyonluk ve ziraat kupası için hakkını vermek gerekiyor. ziraat kupası diye küçümsenecek değil kupa kupadır. tam tersi önemsiz görüp salsaydı hoş olmazdı. kadro olarak ligin üstündeyiz amenna ama bu kadar zayıf bir yönetimle şampiyon olmakta kolay değil. neredeyse ligin başında hacıosman'i istifaya çağırdı yönetim ama herif hala duruyor. sen sene başında federasyon başkanını hiçbir yaptırım gücün, hazırlığın olmadan hangi akla hizmet istifaya çağırırsın ki? futbolcun, hocan bundan nasıl etkilenir hiç mi düşünmezsin.

Sezar'ın hakkı sezara; çok iyi bitirdi, çok iyi toparladı, sallanan imajını da tekrar düzeltmeye başladı. An itibariyle ligin sefiridir.
Seneye doğru oyuncular ve doğru oyunla Avrupa'da iyi işler yaparsak bizden sonra Avrupa'nın elit liglerinde kulüp çalıştırma ihtimali tekrar gündeme gelebilir. Kendisi adına süreç aslında tekrar başlıyor.

Ali kocun hocanin ogluyla ilgili aciklamasi Fener nefretini körükleyen en önemli faktor oldu.

3 sezondur eziyor. Ben bu adamlari bu kdr ezdigimiz bi dönem hatirlamiyorum.

Adamlar dedim pardon

Ali kocun hocanin ogluyla ilgili aciklamasi Fener nefretini körükleyen en önemli faktor oldu.

3 sezondur eziyor. Ben bu adamlari bu kdr ezdigimiz bi dönem hatirlamiyorum.

Adamlar dedim pardon
Kulüp Okan hoca tarafından oturma organı yakılmışlara özel, indirimli Antartika seyahati projesi yapsa Osimhen'in bonservisi çıkar.

Ama o kadar buz kalıbının üstüne oturunca da dünyada deniz seviyesi yükselebilir tabi o da bir sorun.

Ne yapılmalı işin içinden çıkamadım.

GN8XtiqX0AACYzn.jpg:large

Hep savunduk, savunmaya devam edeceğiz. Okan hocam senden beklentim iyi bir oyuncu izleme ekibi kurman ve alt yapı tesisleriyle akademide de bir atılım başlatman.

Ligde Okan Burukla herhangi birinin yarışması çok zor ezip geçiyor zaten.

Avrupa için hem iyi hem geni kadro lazım bu da hem alt yapı hem scouting önemli. Sadece teknik kadroyla barca ile bayern ile değil sparta prag ile yarışamıyoruz

Taraftarın orta saha isteğine zor da olsa kulak verip şablonu değiştirmesi belirleyici oldu diye düşünüyorum. Önceleri ciddi ciddi Toreirra-Sara orta sahası ile sezonu tamamlamayı düşünüyordu. 12 kişiyle mi oynayacağız diye düşünüyordu. 3’lü orta sahaya geçip çift santrafordan vazgeçince işler iyiye gitti.

Taraftarın orta saha isteğine zor da olsa kulak verip şablonu değiştirmesi belirleyici oldu diye düşünüyorum. Önceleri ciddi ciddi Toreirra-Sara orta sahası ile sezonu tamamlamayı düşünüyordu. 12 kişiyle mi oynayacağız diye düşünüyordu. 3’lü orta sahaya geçip çift santrafordan vazgeçince işler iyiye gitti.
Aynen fahri sensin

1 Muslera
2 Sanchez
3 Cuesta
4 Jakobs
5 Frankowski
6 Jelert

7 Torreira
8 Lemina
9 Sara
10 Sallai
11 Yusuf
12 Mertens

13 Osimhen
14 Morata
15 Icardi
16 Ross
17 Köhn
18 Zaha
19 Nelsson
20 Zaniolo

1 Sanchez
2 Jakobs
3 Torreira
4 Lemina
5 Sara
6 Sallai
7 Osimhen/Morata
8 Icardi
9
10
11
12
13
14

En az 6 yabanci transferi yapacagiz. Jakobs ve Sallai de gidebilir. Yeni sezon icin neler düsündügünü görecegiz.

gs her oyuncuyu alabilecek durumda gibi bişey dedi

al o zaman chevalieri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt