Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.502
- 91.567
- 5.093
Aklın fikrin bel altına çalışıyor.hocam gece hadisenin evde kutlamaya devam eder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aklın fikrin bel altına çalışıyor.hocam gece hadisenin evde kutlamaya devam eder
Murat Durmaz nerde seskom.Düşmanlarının mabadına gökdelenin tepesinden serbest dalış yapayım.
Akasya Durağı üç kağıtçı Sinan videolarını izliyordur.Murat Durmaz nerde seskom.
dudaktan kalbe dizisini mi izliyor acb
Ben bu zamana kadar Fatih hocaya ne dediysen gülüp geçtim.Arkadaşlığımı dostluğumu daha üstün gördüm.Sen bu işi laf atarak daha fazla uzatıyosun.En iyisi tamamen engelle beni unut..Murat Durmaz nerde seskom.
dudaktan kalbe dizisini mi izliyor acb
Ben bu zamana kadar Fatih hocaya ne dediysen gülüp geçtim.Arkadaşlığımı dostluğumu daha üstün gördüm.Sen bu işi laf atarak daha fazla uzatıyosun.En iyisi tamamen engelle beni unut..
Ben bu zamana kadar Fatih hocaya ne dediysen gülüp geçtim.Arkadaşlığımı dostluğumu daha üstün gördüm.Sen bu işi laf atarak daha fazla uzatıyosun.En iyisi tamamen engelle beni unut..