Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Durmaz nerde seskom.

dudaktan kalbe dizisini mi izliyor acb
Ben bu zamana kadar Fatih hocaya ne dediysen gülüp geçtim.Arkadaşlığımı dostluğumu daha üstün gördüm.Sen bu işi laf atarak daha fazla uzatıyosun.En iyisi tamamen engelle beni unut..

Ben bu zamana kadar Fatih hocaya ne dediysen gülüp geçtim.Arkadaşlığımı dostluğumu daha üstün gördüm.Sen bu işi laf atarak daha fazla uzatıyosun.En iyisi tamamen engelle beni unut..
1747255429430.webp

Fatih Terim effect..

Gegenpress ile hocamın futbolunu daha modern bir şekilde icra ediyor.

Aynı performansı Avrupa'da görmek istiyoruz.

hocaya cok kızıyoruz eleştiriyoruz fakat şunu unutmayın bize hayatımızda görmedigimiz fener ambargosunu bu adam eglence gibi yaşatıyor içindeki fener nefreti sayesınde
o yüzden çokta kızamıyorum şimdilik

Beşiktaş maçı olmasa namağlup şampiyonluk da gelebilirdi. Valla ben inandım Okan hoca ya en başından beri. Bazılarına göre okansporluyum ama bu körü körüne bir destek değil. Adamın gözünde o hırsı, o inadı. O fener nefretini gördüm bir kere… gelişime açık, öğreneceği daha çok şey var ama yerine getireceğin kim olursa olsun bu hırsı bu öfkeyi bu inanmışlığı bulamayacağız. Bu yüzden de gözlerin de bıkkınlık görene kadar desteklerim. O bıkkınlığı gördüğümde de herkesten çok gitmesi için konuşurum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt