Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim oynayacak ? Barış yok şu an. Icardi de sakat daha yeni döndü kimi oynatacaksın ?Osimhen sakatlandığında Halil Dervişoğlu mu oynuyor?
Ferdi'yi 10 kere zeki yerine tercih ederim heralde (sakatlik gibi dertleri olmadigi surece)Kış+önümüzdeki yaz plan:
Hakan+Lookman+sol ayaklı atletik stoper+Ferdi ya da Zeki olmalı. İçimden bir ses Ferdi nedense bu sene de başaramayıp seneye takım arayacak diyor. Sessiz hareket edebilirsek bitirebiliriz; duyurursak fener 10-15 maaş verip geri alır muhtemelen.
Durumuna bakılması gereken isimler de Lemina+Icardi+Sara. İnşallah iyi oynarlar da 3-4 takviyeyle geçeriz.
Reklam istifa.Reklamlar hayat enerjimi yokediyor, daha kotu ne kadar olabilir diyerek izlemeye devam ediyorum.
Transfer konusunda ,yonetimin ağzıyla konuşuyorsa saygi duyarım ama kadro yeterli eksik yok filankendi fikriyse ucl de tecavüze uğradığında, sakatlıklar olduğunda, cevabı hazırdır umarim
Jelert ve Zaniolo gönderdik ama yerlerine adam almadık harika değil miZaniolo' yu göndermememiz lazımdı
4 lüde denemedi benim hatırladığım. Yapsa da görsek bi kere. Valla canım sıkılıyor sol stoper alınmamasına.okan kafasjnda jakopsu da stoper oynatmiyorsa hicbirsey bilmiyorum
Oynae bence de ama yanında kante gibi bi adamla oynarIlkay 6 oynarmışYav hocam yapma etme lütfen.