Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reklamlar hayat enerjimi yokediyor, daha kotu ne kadar olabilir diyerek izlemeye devam ediyorum.

Allah'ın sevdiği kuluymuş, İlkay'ı Hakan için bekletmişler, İlkay bence bu kadro da kısa vadede daha yararlı olacak.

transfer zaten beklemiyordum

beni daha cok ayni oyunumuzu devam ettirecegiz demesi hayal kirikligina ugratti

avrupada basariya hasret kaldik, bu sene de olmayacak gibi maalesef

Kış+önümüzdeki yaz plan:

Hakan+Lookman+sol ayaklı atletik stoper+Ferdi ya da Zeki olmalı. İçimden bir ses Ferdi nedense bu sene de başaramayıp seneye takım arayacak diyor. Sessiz hareket edebilirsek bitirebiliriz; duyurursak fener 10-15 maaş verip geri alır muhtemelen.

Durumuna bakılması gereken isimler de Lemina+Icardi+Sara. İnşallah iyi oynarlar da 3-4 takviyeyle geçeriz.
Ferdi'yi 10 kere zeki yerine tercih ederim heralde (sakatlik gibi dertleri olmadigi surece)

BAY kaldi ama son sezonu olacaktir bizde , Lookman (ya da turevini) uzun calismayla yapabilirsin ama iyi sorgulamak lazim +2 yas ve daha pahali maas dengesini vs maddi olarak.

Hakan'dan hala supheliyim , milli takimdaki oyuna daha yakiniz biz İnter futboluna gore. Milli maclari bu yonden izleyecegim(Gurcistan macinda 2 defansif kayma haricinde pek oyund yoktu)

Edit: hakan ozelinde "ortamin abisiyim" gibi milli takimdaki modu da ters tepebilir bizim iceride.

Son düzenleme:
Transfer konusunda ,yonetimin ağzıyla konuşuyorsa saygi duyarım ama kadro yeterli eksik yok filankendi fikriyse ucl de tecavüze uğradığında, sakatlıklar olduğunda, cevabı hazırdır umarim

Ilkay 6 oynarmış :D:D Yav hocam yapma etme lütfen.

Hocam kusura bakma ama ilkay nah oynar 6'da

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt