Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam lookmanı kiralık vermeyebilir.. biz de de para kalmadı herhalde ki girmediler direk.. yoksa salarlar.

Hakan konusu kapanmış tamamen, gelmiyor bu transfer dönemi.

Barış konusu da sıkıntılı gözüküyor, hoca kazanmamız lazım vs gibi konuşuyor ama bence artık faydalanamayacağız gibi gözüküyor.

Takım içi maaş dengeleri bozulduğunu söyledi Okan Buruk, Barış düşünüyormuş başkaları yüksek alıyor ben de almalıyım diye.

hocanın açıklamalar facia gerçekten,umarım taraftar baskı yapar ve eksikler tamamlanır yönetimden aklı selim birisi cıkar umarım

Okan Buruk: "Transfer için kesinlikle yapacağız veya yapmayacağız demiyorum ama şu an için benim düşüncem yapmama yönünde.Bütün mevkilerde normalden de kalabalığız. Karşımıza fırsat çıkarsa düşünülür."

Neyse hoca Lemina'yı da istemiyordu 12 kişi mi oynayacağız diyordu şimdi Lemina çok önemli oyuncu diyor.
Zorla Hakan'ı ve eksik transferleri taraftar yaptıracak yine belli oldu.

“Transfer istemiyorum. Bütün mevkilerde normalden kalabalığız” dedin mi ya gerçekten? Kardoda elle tutulu 14-15 tane oyuncun var. İki sakatlık olur da takım eksik diye ağlarsan bunu karşına çıkarırlar biliyorsun değil mi?

“Transfer istemiyorum. Bütün mevkilerde normalden kalabalığız” dedin mi ya gerçekten? Kardoda elle tutulu 14-15 tane oyuncun var. İki sakatlık olur da takım eksik diye ağlarsan bunu karşına çıkarırlar biliyorsun değil mi?
Orta sahada eli çok güçlüymüş Kaan Berkan varmış, Ilkay 6-8-10 her pozisyon oynarmış :)

'Kalan 5 günde ligde kullanmak için yeni transfer yapacak mısınız?

Okan Buruk: "Yabancı hakkımız var. Gelecek oyuncu, çıkacak oyuncuya göre değişir. Şu anda yok, direkt oyuncu arayışımız yok."

Barışın özür dilemesi gibi veya menajeri ile yollarını ayırması gibi bir durum yokmuş. Olay yokmuş gibi devam edilecekmiş kadroya alacakmış hoca.
Şimdi taraftar bunu yuhalasa taraftar suçlu olacak. Gs'ye yapılan ihanet ve saygısızlık okan hocanın ve yönetimin umrunda değil ama taraftarın umrunda. Pasiflikte zirve bir yönetim

Orta sahada eli çok güçlüymüş Kaan Berkan varmış, Ilkay 6-8-10 her pozisyon oynarmış :)
Göreceğiz bakalım. Kardosu o karar iyiyse ilk 24 de benim için başarı sayılmaz bu vakitten sonra. Eğer yapamazsa tamamen kendisine yazar.

Üç tane yabancı kontenjanı boşken transfer yapmamak nasıl bir mantıktır her bölge kalabalıkmış o yüzden osimhenin sakatlığına herkes panikledi değil mi sol stoper yedeğin yok orta sahada sağlam bir 6-8 yedeğin yok sol kanatta düzgün bir yedeğin yok aslara birşey olmasın diye dua edecez artık ayrıca Avrupa'da ilk 24 çok çok zor oyun mantalitesiyle ki aynı şekil oynayacağız dedi asıl can sıkıcı husus bu

biz boşuna sistem konuşuyoruz Okan hoca gayet konuya hakim. biz çıkalım takımımıza destek olalım artık boşverelim nöbeti falan

Üç tane yabancı kontenjanı boşken transfer yapmamak nasıl bir mantıktır her bölge kalabalıkmış o yüzden osimhenin sakatlığına herkes panikledi değil mi sol stoper yedeğin yok orta sahada sağlam bir 6-8 yedeğin yok sol kanatta düzgün bir yedeğin yok aslara birşey olmasın diye dua edecez artık ayrıca Avrupa'da ilk 24 çok çok zor oyun mantalitesiyle ki aynı şekil oynayacağız dedi asıl can sıkıcı husus bu
Stoperde çok alternatifimiz varmış, Davinson sol stoper oynayabiliyormus, Jacobs'u oynatabiliyormusuz.

davinson sol stoperde rahat bir sekilde oynayabiliyor dedi

yapma hocam, adam sol stoperde yapamiyor yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt