Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bozulsa bile böyle konuşmazsın ya yuhTakım içi maaş dengeleri bozulduğunu söyledi Okan Buruk, Barış düşünüyormuş başkaları yüksek alıyor ben de almalıyım diye.
Orta sahada eli çok güçlüymüş Kaan Berkan varmış, Ilkay 6-8-10 her pozisyon oynarmış“Transfer istemiyorum. Bütün mevkilerde normalden kalabalığız” dedin mi ya gerçekten? Kardoda elle tutulu 14-15 tane oyuncun var. İki sakatlık olur da takım eksik diye ağlarsan bunu karşına çıkarırlar biliyorsun değil mi?
Şimdi taraftar bunu yuhalasa taraftar suçlu olacak. Gs'ye yapılan ihanet ve saygısızlık okan hocanın ve yönetimin umrunda değil ama taraftarın umrunda. Pasiflikte zirve bir yönetimBarışın özür dilemesi gibi veya menajeri ile yollarını ayırması gibi bir durum yokmuş. Olay yokmuş gibi devam edilecekmiş kadroya alacakmış hoca.
Göreceğiz bakalım. Kardosu o karar iyiyse ilk 24 de benim için başarı sayılmaz bu vakitten sonra. Eğer yapamazsa tamamen kendisine yazar.Orta sahada eli çok güçlüymüş Kaan Berkan varmış, Ilkay 6-8-10 her pozisyon oynarmış![]()
Stoperde çok alternatifimiz varmış, Davinson sol stoper oynayabiliyormus, Jacobs'u oynatabiliyormusuz.Üç tane yabancı kontenjanı boşken transfer yapmamak nasıl bir mantıktır her bölge kalabalıkmış o yüzden osimhenin sakatlığına herkes panikledi değil mi sol stoper yedeğin yok orta sahada sağlam bir 6-8 yedeğin yok sol kanatta düzgün bir yedeğin yok aslara birşey olmasın diye dua edecez artık ayrıca Avrupa'da ilk 24 çok çok zor oyun mantalitesiyle ki aynı şekil oynayacağız dedi asıl can sıkıcı husus bu