Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Office Lol GIF

Bu maçın en kötü ismi okan hoca ve 2 gol yediren yunus Akgün dür

Evet emmoğlu bahaneyi bulmuş "HAKEM" yüzünden yenildik diyor. 2-0 olacaktı diyor. Hep bahane bahane bahane, yeter yahu bahane duymaktan sıkıldım bırak artık yapamıyorsun işte.
Bunun bahaneleri bitmez. Prag bahane alkmaar bahane y.boys bahane kiev bahane ......

Sol stoper aldırsa Davinson yerinde oynayacaktı.
Hadi Icardi'yi futbol dışı nedenlerle gönderemiyoruz ama sadece sol stoper alsa takımın dengesi bu kadar bozulmazdı
Ondan sonra da Okan mı yedi golleri

Bugün bu hocayla.

RFS, Young Boys, Kiev, Az Alkmaar, Sparta Prag maçlarını tekrar oynayalım gene birini bile kazanamayız.
Bu adamın çağdışı hurra saldırın futbolu ligde şampiyon yapar çünkü bizim ligde kimse gelemiyor kalene. Avrupada ise herzaman kepaze eder

abi her sene aynı savunmalar ya.

basit goller, salak salak goller niye yiyoruz abi her sene? oyuncular değişse bile aynı şey yaşanıyor. benim takımım niye öyle goller atamıyor? niye benim takımım kıçını yırtıyor gol atmak için ama rakip random gelip 2-3 tane tıklatıyor? tabii ki hocayı suçlayacağız kimi suçlayacağız

frankfurt nasıl atıyorsa o golleri, ben de 1xg ile 5 gol atan takım görmek istiyorum şu avrupa’da, nedense koca avrupa’da bir biz de oluyor bu gevşeklik, ciddiyetsizlik. bu işin üstüne gidilmeli, dahası yok.

Aklıma şey geldi, Eyüp maçı sonrasında İlkay bizim takımın biraz gerisinde olan bir oyuncu emişti.

Gülsem mi ağlasam mı. Kafayı yersin cidden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt