Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol stoper aldırsa Davinson yerinde oynayacaktı.
Hadi Icardi'yi futbol dışı nedenlerle gönderemiyoruz ama sadece sol stoper alsa takımın dengesi bu kadar bozulmazdı
Ondan sonra da Okan mı yedi golleri
Bunlar bu halde devam etsede icardiyle sözleşme uzatir

Öyle organizasyondan öyle savunma disiplininden uzak futbol oynatıyorki bu bireysel hatalar da hep onun eseri

Yapacak bir şey yok o zaman.O kadar nefret ettim ve hayal kırıklığı yaşıyorum ki gitmesi için liverpooldan 8 yememiz gerekiyorsa yiyelim yapacak bir şey yok.Bunu bugün kovmayan yönetim utansın artık , illa daha büyük facia bekleniyor kovmak için

Yapacak bir şey yok o zaman.O kadar nefret ettim ve hayal kırıklığı yaşıyorum ki gitmesi için liverpooldan 8 yememiz gerekiyorsa yiyelim yapacak bir şey yok.Bunu bugün kovmayan yönetim utansın artık , illa daha büyük facia bekleniyor kovmak için

Bana kalsa Young Boys ve Beşiktaş maçlarının ardından kovulmalıydı.

Kloop rüya gelmez hayatta Türkiye'ye, onu geçelim ama Mancini hocam başarılı olur kadro ona müsait çünkü.

Yerel ligimiz o kadar dandik ki okanin hiç bir artisi olmadigi avrupada net belli oluyor. ligde şampiyon oluyoruz diye okana sabretmek saçmalik bu rezaletten sonra kovulmali hemen bu gece bu kadro hocasizda şampiyon olur

Bak diyor ki basın toplantısında sorulan soruya cevaben; Stoper tandeminin uyumsuz olduğunu düşünmüyorum, yediğimiz gole kadar da hiç bir aksama yoktu herşey mükemmeldi.

İşte bu yüzden diyoruz sn hoca falan değilsin diye. Davinsonun orada yapamadığını, tedirginliğini, aksadığını görememişsin işte. Aç bak maç başlığını oku forumda, golü yemeden yüz kişi yazdı burada bile.

taraftar sıkıştırmasa ilkay transferi olmayacaktı muhtemelen, bugün direkt ilkay’ı koyuyorsun ortaya. hani orta saha ihtiyacın yoktu, ilkay direkt ilk 11 başlıyor bak. taraftar olmasa o da gelmeyecek.

geçen sene lemina’yı da taraftar aldırıyor takıma. çok garip hoca ya. valla çok garip.

geniş kadro, geniş kadro, al sana geniş kadro. kaan ayhan ve kutucu alabiliyorsun oyuna, ne işe yarar bunlar avrupa’da, bu mu senin bol alternatifli kadron. 20-30m euroluk manutd’ın alacağı kaleciye sulandırıyorsun transferin son günlerinde. böyle bir bütçe yönetimi mi var? oyuna sokacak, maçın kaderine etki edecek oyuncun yok kulübede

yabancı sınırı kalksın istiyoruz, ligde en az yabancı bizdedir herhalde. böyle bir kadro planlaması mı var?

Havluyu zaten 55. dakika orta sahayı boşaltarak attın hocam. Sané'yi alman gereken yerde Lemina'yı çıkararak maça ortak olma ihtimalimizi de bitirdin. Hatalardan ders çıkarılması gerekiyor, orta saha boşaltarak galibiyet aldığımız Avrupa maçı yok.

Bak diyor ki basın toplantısında sorulan soruya cevaben; Stoper tandeminin uyumsuz olduğunu düşünmüyorum, yediğimiz gole kadar da hiç bir aksama yoktu herşey mükemmeldi.

İşte bu yüzden diyoruz sn hoca falan değilsin diye. Davinsonun orada yapamadığını, tedirginliğini, aksadığını görememişsin işte. Aç bak maç başlığını oku forumda, golü yemeden yüz kişi yazdı burada bile.
Kolombiya milli takımında sol stoperde sıvadığını herkes söyledi. Bizde de birkaç sefer oynadı ve sıvadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt