Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.773
- 12.908
- 2.868
İstifa et derhal
Senin eserin bu
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih hoca ve Klopp lig için yine şampiyon yapar. Mancini hocam ise Avrupa'da ilk 24'e sokar.hoca adayları Klopp(ikna olursa) Fatih Terim Mancini şimdilik ihtimaller bunlar
Bunlar bu halde devam etsede icardiyle sözleşme uzatirSol stoper aldırsa Davinson yerinde oynayacaktı.
Hadi Icardi'yi futbol dışı nedenlerle gönderemiyoruz ama sadece sol stoper alsa takımın dengesi bu kadar bozulmazdı
Ondan sonra da Okan mı yedi golleri
Klopp mükemmel olur da görüşmelere gidecek olan bıyıklı moralimi bozuyor.hoca adayları Klopp(ikna olursa) Fatih Terim Mancini şimdilik ihtimaller bunlar
Yapacak bir şey yok o zaman.O kadar nefret ettim ve hayal kırıklığı yaşıyorum ki gitmesi için liverpooldan 8 yememiz gerekiyorsa yiyelim yapacak bir şey yok.Bunu bugün kovmayan yönetim utansın artık , illa daha büyük facia bekleniyor kovmak için
Kolombiya milli takımında sol stoperde sıvadığını herkes söyledi. Bizde de birkaç sefer oynadı ve sıvadıBak diyor ki basın toplantısında sorulan soruya cevaben; Stoper tandeminin uyumsuz olduğunu düşünmüyorum, yediğimiz gole kadar da hiç bir aksama yoktu herşey mükemmeldi.
İşte bu yüzden diyoruz sn hoca falan değilsin diye. Davinsonun orada yapamadığını, tedirginliğini, aksadığını görememişsin işte. Aç bak maç başlığını oku forumda, golü yemeden yüz kişi yazdı burada bile.