Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.479
- 8.845
- 1.698
Singo ve ilkay bu takimin gerisinde ise vay bu takimin haline. Aciklamalarin bile rezil ötesi ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buz gibi de suçlu. Kadro yetersiz bas bas bağırdık. Ayrica bu takim avrupa da savunma yapamıyor. Mancini geldi bu takıma 2 maçta avrupa standardında savunma yaptırdı takıma. Bazı şeyleri muhtmelen bilmiyor. Destekte istemez bu saatten sonraOkan hoca genele baktığımızda Avrupa'da istenen başarıda değil buna katılıyorum ama bu maçta neyi yanlış yaptı cidden, Herkes Abdülkerim ağır kalır bu maç için diyordu Singo ile çözüm bulmaya çalıştı ama Sanchez'in solda bu kadar dağılacağını hesap edemedi maalesef. Orta sahada Torreira-Lemina forvette ise Barış'la en ideal düzenlerden birisiyle ilk yarıyı oynadık. 35 dakika gayet iyi giden maç 10 dakikada 3-1'e geliyorsa burada teknik taktik plandan ziyade oyuncuların konsantrasyon sorunundan bahsedebiliriz. Şu devre 0-1 bitse maçı belki de kazanabilirdik maç 0-1 olsa Lemina-Icardi gibi bir hamlede olmazdı tabiki. Bence Okan Buruğun en az sorumlu olduğu Avrupa maçlarından birisi buydu. Oyuncular CL seviyesinde biraz daha dikkatli olmalılar bir zahmet.
Yusufuda sayma 4 yabanci hakkın var2-3 tane futbolcu alma hakkımız varken transfer istemeyen hocamız devre arası şimdi en az 3 yeni adam ister.
10 galibiyetin 5'i ilk sezondaki ön eleme maçları onları saymaya gerek yok.Galatasaray'ın Okan Buruk dönemindeki Avrupa karnesi:
🏟 27 maç
10 galibiyet
8 beraberlik
9 mağlubiyet
• Attığı gol: 50
• Yediği gol: 50
gayet iyiGalatasaray'ın Okan Buruk dönemindeki Avrupa karnesi:
🏟 27 maç
10 galibiyet
8 beraberlik
9 mağlubiyet
• Attığı gol: 50
• Yediği gol: 50
Bu adam daha nasıl ispat edecek ey yönetim yetersizim diye bağırıyor Avrupa futboluna. Bu kadar laubali top oynanmaz bireysel hataların sebebi laubali oynamanın sonucudur. Bunun da sebebi maçlara hazırlayamayan hocadır
Tek bir maçla bütün Avrupa umutlarımızı bitirdi herif ya şaka gibi. Sinirden üzüntüden uyuyamam ben bu gece.
Şampiyon yapsa dahi sezon sonu vedalaşılmalı demiştim Ocak-Şubat gibi. İşte tam da bu yüzden demiştim çünkü Avrupa'da bundan bir cacık olmayacağını anlamıştım. 3 sene üst üste şampiyon olan hocayı kimsenin göndermeye yüreği yetmez tabi ki. Bunun için üst düzey, vizyon sahibi bir başkan ve yönetim lazım. O da bizde yok.
10 galibiyetin 5'i ilk sezondaki ön eleme maçları onları saymaya gerek yok.
Grup maclarini sayalımgayet iyi
liverpoolu yenınce burda olGrup maclarini sayalım