Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahaneler bahaneler!

Okan Buruk: "İlkay ve Singo, bize geç katıldı. Onlar biraz takımımızın gerisindeler. Sezon başını bizimle yapmadılar, biraz daha takımımızın gerisindeler, yaptığımız testlerde. Yine Barış'ın uzun bir süre takımla olmadı. Icardi, sakatlıktan döndü, onun da özellikle kendini hazırlama aşamasında olduğunu söyleyebiliriz. Rakibimizin daha genç, daha çok koşan bir rakip olduğunu gördük."

2-3 tane futbolcu alma hakkımız varken transfer istemeyen hocamız devre arası şimdi en az 3 yeni adam ister.

Abuk sabuk goller ve bireysel hatalar için hocayı suçlamam ama 3-1 sonrası maçı kafada kaybeden topçuların sorumlusu %100 hocadır. Mental olarak çabuk vazgeçen bir takım var. Bu ciddi bir sorun. Bu seviyelerden iyice uzaklaştırır bu durum bizi.

Okan hoca genele baktığımızda Avrupa'da istenen başarıda değil buna katılıyorum ama bu maçta neyi yanlış yaptı cidden, Herkes Abdülkerim ağır kalır bu maç için diyordu Singo ile çözüm bulmaya çalıştı ama Sanchez'in solda bu kadar dağılacağını hesap edemedi maalesef. Orta sahada Torreira-Lemina forvette ise Barış'la en ideal düzenlerden birisiyle ilk yarıyı oynadık. 35 dakika gayet iyi giden maç 10 dakikada 3-1'e geliyorsa burada teknik taktik plandan ziyade oyuncuların konsantrasyon sorunundan bahsedebiliriz. Şu devre 0-1 bitse maçı belki de kazanabilirdik maç 0-1 olsa Lemina-Icardi gibi bir hamlede olmazdı tabiki. Bence Okan Buruğun en az sorumlu olduğu Avrupa maçlarından birisi buydu. Oyuncular CL seviyesinde biraz daha dikkatli olmalılar bir zahmet.

Okan hoca genele baktığımızda Avrupa'da istenen başarıda değil buna katılıyorum ama bu maçta neyi yanlış yaptı cidden, Herkes Abdülkerim ağır kalır bu maç için diyordu Singo ile çözüm bulmaya çalıştı ama Sanchez'in solda bu kadar dağılacağını hesap edemedi maalesef. Orta sahada Torreira-Lemina forvette ise Barış'la en ideal düzenlerden birisiyle ilk yarıyı oynadık. 35 dakika gayet iyi giden maç 10 dakikada 3-1'e geliyorsa burada teknik taktik plandan ziyade oyuncuların konsantrasyon sorunundan bahsedebiliriz. Şu devre 0-1 bitse maçı belki de kazanabilirdik maç 0-1 olsa Lemina-Icardi gibi bir hamlede olmazdı tabiki. Bence Okan Buruğun en az sorumlu olduğu Avrupa maçlarından birisi buydu. Oyuncular CL seviyesinde biraz daha dikkatli olmalılar bir zahmet.
Buz gibi de suçlu. Kadro yetersiz bas bas bağırdık. Ayrica bu takim avrupa da savunma yapamıyor. Mancini geldi bu takıma 2 maçta avrupa standardında savunma yaptırdı takıma. Bazı şeyleri muhtmelen bilmiyor. Destekte istemez bu saatten sonra

Tek bir maçla bütün Avrupa umutlarımızı bitirdi herif ya şaka gibi. Sinirden üzüntüden uyuyamam ben bu gece.

Şampiyon yapsa dahi sezon sonu vedalaşılmalı demiştim Ocak-Şubat gibi. İşte tam da bu yüzden demiştim çünkü Avrupa'da bundan bir cacık olmayacağını anlamıştım. 3 sene üst üste şampiyon olan hocayı kimsenin göndermeye yüreği yetmez tabi ki. Bunun için üst düzey, vizyon sahibi bir başkan ve yönetim lazım. O da bizde yok.

Bu adam daha nasıl ispat edecek ey yönetim yetersizim diye bağırıyor Avrupa futboluna. Bu kadar laubali top oynanmaz bireysel hataların sebebi laubali oynamanın sonucudur. Bunun da sebebi maçlara hazırlayamayan hocadır

Yönetim hocadan daha yetersiz kime ne şikayet ediyon renktas, teknik direktör olmasa takımın başında transfer sezonunda 3 ay bekleyip transferin son günü hoca getirirler o derece vasıfsızlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tek bir maçla bütün Avrupa umutlarımızı bitirdi herif ya şaka gibi. Sinirden üzüntüden uyuyamam ben bu gece.

Şampiyon yapsa dahi sezon sonu vedalaşılmalı demiştim Ocak-Şubat gibi. İşte tam da bu yüzden demiştim çünkü Avrupa'da bundan bir cacık olmayacağını anlamıştım. 3 sene üst üste şampiyon olan hocayı kimsenin göndermeye yüreği yetmez tabi ki. Bunun için üst düzey, vizyon sahibi bir başkan ve yönetim lazım. O da bizde yok.

Biz bu ligte şampiyon yapsa da’yı geçen sene bitirmemiz lazımdı, bizi Avrupa’da rezil etti sonra şampiyon yaptı tamam sezon sonu gönderilecekti. İşte ya tutarsa, göndermemenin cezası bu yılda Avrupa’da rezil olmak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mevcut kadroya Frankfurt’tan kimi koyarsın desen sol stopere Theate, belki sol bekleri bir de Larsson olur. Kalan her mevkide sen daha kalitelisin ama fark yiyorsun.

Tarihin en yüksek paralarını harcadığımız dönemde Avrupa’da rezil oluyoruz senin hiç mi utanman yok

Hangi akılla orta sahayı boşaltıp Icardi alabiliyorsun utanmadan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt