Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisi kazanmayı iyi biliyor da yenilmeyi, adabıyla kaybetmeyi hiç bilmiyor. Kendisiyle kaybedilen her maç travma yaratıyor.

Şu maç 3-1 bitse en azından -2 avarajla olacaktık ve bu avarajı toparlayabilirdik.

5-1 hem mental çöküntü, hem de 10-11 puan toplasan bile avarajdan ilk 24'e giremeyeceğimizin garantisi gibi bir şey.

Tüm dünya Davinsonun sol stoper oynayamadığını, son milli maçta daha 10 gün önce ülkesine 3 gol yedirdiğini bildiği halde neden Davinsonu Sol stopere çektin merak ediyorum hocam. Apokerimi kaybetmek olmuyor mu bu? Stoper tandemini bozdun. Sol stoperle birlikte sol bekte felç oldu. Çok rahat yenebileceğim bir takımdan 5 gol yedik. Kendi kariyerine en büyük ihaneti ettin hoca. Umarım dersini acı da olsa amışsındır.
maçın 10. dakikası falan yazdım zaten, savunmadan top çıkarmaya aşırı zorlanmaya başladık, sadece sağdan çıkarmaya başladık, takım da haliyle ırgat pazarı gibi sağa yığıldı saçma sapan işler vardı dün

Keşke şampiyon olan takım cl'ye direkt katılmasa eleme oynayıp tokatlansak diyecektim ulan Uefa'da da şamar oğlanı oluyoruz.

Futbol fakiri savunuculari ligde basarili oldugunu iddia ediyor hala, inanilmaz gercekten.
Cop TR liginde basarili olan, Okan hoca degil, 3 yilda 500 milyon euroluk transfer yapmis, iki forvetine 35 milyon euro maas veren Galatasaray kulubu. Super ligde de iyi oynadigimiz 5 mac yok. Her mac yuksek maliyetli bi adamimiz cikip maci aliyo.
Avrupa da ne zaman macimiz olsa rakip teknik adamlarin mac oncesi yorumlari hep ayni. Galatasaray buyuk bir kulup, tutkulu taraftarlari var ve tehlikeli yildizlari var. Iclerinden bir tanesi cikip, iyi bir “takima” karsi oynayacagiz demiyo. Adamlar bizi bizden iyi analiz ediyo. Sonuc malum. CL’de catir catir oynayan isimsiz takimlardan da utanip istifa etmiyo rezil teknik adamimiz.

Adam Türkiye liginin bugu gibi.

Gariban anadolu takımlarına 30 maçlık seriler yapar, avrupa da elin köy takımına dahi yenilir.

Galatasaray bunu kaldırabilecek bir camia değildi, dna larımızla oynadılar.

geçen sezon az maçları ile desteğimi avrupa başarısına kadar askıya almıştım

maalesef çok yerel bir hoca
Yonetime guvenim zaten epey sure once bitti.

Dun itibari ile hocayada ligin uzerinde bir seyler izlemek icin guvenim bitti.

Sadece takima ve oyunculara guveniyorum bundan sonrasi icin.

maçın 10. dakikası falan yazdım zaten, savunmadan top çıkarmaya aşırı zorlanmaya başladık, sadece sağdan çıkarmaya başladık, takım da haliyle ırgat pazarı gibi sağa yığıldı saçma sapan işler vardı dün
Hayatımda bu kadar saçma maç izlemedim. Sanki bilerek isteyerek yaptı. Düzeltmesi gereken ilk yer savunmayken 55 de Leminayı çıkarıyor. Savunmamız zaten boktan bari orta sahayı da daha rahat geçin diyor. Mahalle maçında yemezsin şu golleri. Avrupa da akıl tutulması yaşıyor.

ligin kalitesizliğiyle avrupa performansının pek bir alakası yok. misal Güney Kıbrıs ligi daha mı kaliteli. hep diyoruz okan buruk a. Avcı ekolünde! bir teknik direktör. bu adam bu yani. şampiyonlar liginde iş yapacağımıza gerçekten nasıl inandı taraftar onu anlamak zor. fatih terim veya Şenol Güneş olmaz bundan. genç oyuncu kazanamaz, rakibi analiz edemez, takımı okuyamaz, motive edemez, başka bir taktik çalıştıramaz. ligde şampiyon oldukça maalesef gönderilemez. çünkü fenerin rezil olması en büyük eğlencemiz bize yetiyor bu. düşmanımızın/hedefimizin gücü kadarızdır bizimki de fener. pahalı oyuncuları idare etmesi en büyük mahareti gibi duruyor da avrupa'da her maç 4-5 yiyeceksek bu oyuncuları niye idare etmeye çalışıyoruz orası da ayrı bir sorun.

bu forumda farioli-de zerbi falan hoca mı yeaaaa diyen futbol cahili skor taraftarı arkadaşlar gördüğünüz mü sayın hocanız topla oyun kurmaya çalışınca nasıl batırdığını. Kolay mıymış geriden oyun kurmak falan avrupa seviyesinde ?

onlara da güvenmiyorum
O kadar karamsar oluncak bir durum yok yav.

Bunu da asmamiz lazim taraftar olarak. Bir 1 aylik tepki sureci dogurmamali.(Takim uzerinde)

Karamsarligi anliyorum, bende de var ama takima guvenim-daha dogrusu inancim- hala var.

geri düştüğümüz an orta sahayı boşaltıp forvet sokup daha da fark yediriyor takıma ve inatla her avrupa maçı bunun yüzünden rezil oluyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt