Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defanstta o garip paslasmaar niye yapılıyor hala anlamış değilim. Ne işe yarıyor yani. Yunus bey artistlik yapıp topu rakibin üstünden gecirmeye calisiyor. Sara bey çok rahat takılıp topu kaptırıyor. 1 Macta bukadar komedi gol yeniyorsa senin başındaki hoca değildir.

Gerçi ben bu adamı hiç beğenmedim ki. Ligde şampiyon oluyoruz diye uyutuyorlar milleti

Çok tepki alabilirim ama söylemeden edemeyeceğim. Şu kadroyu Avrupa'da Mourinho çingenesi yönetse, kontrol futboluyla kat kat daha fazla başarılı olurdu diye düşünüyorum.

Çünkü çok saygıdeğer hocamızın kontrollü futbolun ne olduğundan haberi yok.

futbolu bilmiyor bu adam sorun orada

güvenç kurtar gibi birşey inanması güç ama yeminle aynı

bana bazı aklıselimler 40 yıldır futbolun içinde futbolu bilmiyor ehehehe diye dalga geçiyorlardı! güvenç kurtarda 60 sene futbolun içinde!

bana bazı aklıselimler 40 yıldır futbolun içinde futbolu bilmiyor ehehehe diye dalga geçiyorlardı! güvenç kurtarda 60 sene futbolun içinde!
Futbolu bilmediginden çok ne izlediğini bilmiyor. İlkay singo fizik olarak hazır değilmiş. En iyide bu 2 si oynadi

Ne savunma yaptırabiliyor ne set oyunu oynayabiliyor. Kaos futbolu oynatıyordu oda yok ulan biz ne yapıyoruz Avrupa'da hadi beyler çıkın kafanıza göre takılın ter atalım bitsin mi diyon ne diyon.

Bizim şirkette bile 20 senedir çalışıp herkesten çok fazla para kazanan 4-5 tane adam var karşısına otur işle ilgili 3-5 şey sor tek kelime edemez mesela

Bu kadar hayattan kopuk argümanlarla şu herifi savunup bize şu kozları veriyor ya üzülüyorum

Eğer hedef Süper lig şampiyonluğuysa üst üste galibiyet rekoru kırar ne yapar eder ligi alır önceki 2 sezonda da gördük. Ama eğer hedef artık avrupada başarı ise, kupa kaldırmaksa yetersiz olduğunu da gördük.
14 Şubatta yazdığım mesaj, hala aynı fikirdeyim.

Allahtan yakında kadıköyde Fb maçı yok

Kovulmasının önü açık, ne zaman sıkıntıda olsa FB can simidi gibi yetişiyordu

Safet susic,Mustafa Denizli, güvenç kurtar'da Avrupa'da bunun kadar oynatırdı hatta arttırıyorum güvenç kurtar isim topculara kafayı takık takoz makoz birilerini oynatırdı 5 yemezdik.

Bizim şirkette bile 20 senedir çalışıp herkesten çok fazla para kazanan 4-5 tane adam var karşısına otur işle ilgili 3-5 şey sor tek kelime edemez mesela

Bu kadar hayattan kopuk argümanlarla şu herifi savunup bize şu kozları veriyor ya üzülüyorum

ya benim bir işcim var 40 yıllık usta
burnundan kıl aldırmıyordu
adama anlatamıyorduk doğruyu

en sonunda
meslek lisesini bitiren bir çocuğun altına verdim gururuna yediremeyip defolup gitti

var böyle adamlar yaptığı işi şuursuzca yapan!

okan burukda bu model!
gerçekden futbolu bilmiyor bu adam
güncel değil güvenç kurtar neyse bu da yeni jenerasyonu

bunu bu 60 yaşında yorumculuk yaptığında daha iyi anlıyacaksınız
şok olacaksınız ulan bu nasıl hocalık yapmış diyeceksiniz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt