Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M.sancak denen şahsa dava açmalı hem küfür ediyor diye iftira attı hemde terör örgütü üyesi olmakla itham etti. Yok öyle çamur at izi kalsın.

Hatay ve Kiev maçlarıyla ligi verdi muhtemelen. 2 tane havlu atmış takımı yenemedi. Hindi gibi kalan çetin maçları düşünüyoruz şimdi. Anca Fbyi yenerek kurtarırız şampiyonluğu.

Hatay ve Kiev maçlarıyla ligi verdi muhtemelen. 2 tane havlu atmış takımı yenemedi. Hindi gibi kalan çetin maçları düşünüyoruz şimdi. Anca Fbyi yenerek kurtarırız şampiyonluğu.

Derbiye bir maçlığına fatih hoca gelsin geyiği yapıcam okan bey final maçı kazanamıyor risk altındayız!

Oyun olarak son derece sıkıntılıyız acil düzelmemiz lazım hocaaaa

Hocam avrupa felan umrumda değil zaten bildirilen kadroyla çok zor. Ama Rize ile feneri eze eze yeneceksin.

Derbiye bir maçlığına fatih hoca gelsin geyiği yapıcam okan bey final maçı kazanamıyor risk altındayız!
Okan hoca derbiyi nasıl kazanamıyor Sevgili Ozan ,son yıllarda rakibe mağlubiyet yok.Sen ironi yaptın zannımca.???

Nereye derbi kazanamıyor yav abartmayın final maçı kazanamiyoruz evet de derbidelerde en iyi hocalardan biridir.

Su sartlar altında hoca ve takım eleştirmek artık yersiz olmuştur. Günahı ile sevabı ile destek lazım sadece ki ben şampiyonluk maçında kötü oynadık diye eleştiririm normalde yensek bile ama bu saatten sonra oyun moyun önemli değil herkes desteklenmeli maalesef yönetim dahil.

Bu takımın en büyük sorununu göremiyor ısrarla görmüyor takım topu defanstan çıkaramıyor oyun kuramıyor. Bu taktiksel bir durum ama hoca çözüm bulamıyor eline lemina geldi işte oynatacaksin sen de biz de takım da rahatlayacak

Yaşanan o kadar kancıklık onun bunun çocukluğu şerefsizlik haysiyetsizlik gibi şeylerden ötürü Lig bazında sezon sonuna kadar eleştirmeyeceğim. Futbol yarışı değil adeta futbol terör mücadelesi yaşıyoruz.

Avrupa için aynısını söyleyemem. Orada her türlü eleştiriyi sonuna kadar hak ediyor.

hocayı tanıyorsak lemina'yı 5 hafta oynatmaz!

1739178213966.webp

Yav gonul isterki sezon sonu yollarimiz ayrilsin ama bilemiyorum da hocanin yerine kim gelecek.

Hocanin bu sezon farkli bölgelerde oynattigi oyuncular;

Metehan - sag bek, stoper
Jelert - sag bek, sol bek, sag kanat, sol kanat, sag kanat bek, sol kanat bek, stoper
Kaan - sag bek, stoper, orta saha
Berkan - Sol bek, orta saha, sol kanat bek, stoper
Ahmed - forvet arkasi, forvet, sol kanat bek
Baris - sag kanat, sol kanat, sag bek, sol bek, forvet, sag kanat bek
Sallai - sag kanat, sol kanat, sag bek, forvet arkasi, sag kanat bek, sol kanat bek
Yunus - sag kanat, sol kanat, forvet arkasi, sol kanat bek

@Umut Işık yazarken yoruldum

Dünyaları aldık yani dünyalar alındı sana.Tarihte yok böyle para harcanan , eksiksiz kadro kurulan hoca.Artik top sende fbyle berabere bile kalırsan git bu takımda.Savuncularin fbde iyi kadro var cart curt diyordu an itibariyle sende 2 kat iyisi var.Gorelim bakalım artık hadi bu sene avrupayi daha saldım-rezilliği unutmadim tabii- avrupa işine seneye bakarız da affı yok cidden 6 puan önde şu kadroyla hakemi geçtim isterse acun yönetsin maçları vura vura alman lazım her maçı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt