Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocamın hayalindeki kadro kurulduğuna göre şampiyonluk kupaları alınabilir

1739280428816.webp

Saint Apple özellikle alınsın istemiş, öyle bir yıldız çıkaracak ki herkes şaşacak!

Bazen kendimi onun yerine koyuyorum da,

Şunu fark ettim, kendisi Türk Futbolunun gerçekten en önemli figürlerden birisidir.

* Galatasaray alt yapısından yetişmiştir.
* 92 senesinde daha 20 yaşında bile değilken sahada rakibinin müdahalesi ile ayağı kırıldı. Futbol hayatı bitti denilirken kendisi yılmadı, sapasağlam geri döndü.
* Uzun süre Galatasaray'da yedek oyuncuydu. Asla pes etmedi. 97-98 senesinden itibaren as oyuncu olmaya başladı.
* Türk futbol tarihinin en başarılı takımı Galatasaray ile 2 avrupa kupası ve üst üste 4 sene şampiyonluk kazandı.
* Dünyada dahi "3 bücür" olarak anılan muazzam orta sahanın merkezinde yer aldı.
* Dünya üçüncüsü olan milli takımının değişilmez oyuncusu oldu.
* 2000'li yıllarda Inter'e gidişi ve aslında o zamana kadar yurtdışına gidip en iyi performans gösteren oyuncu olmasıyla, kendisinden sonraki transfer döneminlerinde türk oyuncularının yurtdışına transferine daha olumlu bakılmasında etkili oldu.
* Geri döndü, 2010 senesine kadar Beşiktaş ve Galatasaray forması giymeye devam etti.
* Futbolculuğa veda ettikten sonra TD'lik kariyerine başladı. Aksihar'a tarihinin ilk kupası olan Türkiye Kupasını kazandırdı, Başakşehir'e tarihindeki ilk lig şampiyonluğunu kazandırdı. Ardından Galatasaray'a geldi. 2 sene üst üste şampiyonluk aldı ve 3.sü yolda.

Futbola, Galatasaray'a, yeşil sahalara adanmış bir ömür adeta.

Yanlışlardan ders çıkardı, her bölgeye transfer yaptırdı tebrikler

Şunu fark ettim, kendisi Türk Futbolunun gerçekten en önemli figürlerden birisidir.

* 92 senesinde daha 20 yaşında bile değilken sahada rakibinin müdahalesi ile ayağı kırıldı. Futbol hayatı bitti denilirken kendisi yılmadı, sapasağlam geri döndü.
* Uzun süre Galatasaray'da yedek oyuncuydu. Asla pes etmedi. 97-98 senesinden itibaren as oyuncu olmaya başladı.
* Türk futbol tarihinin en başarılı takımı Galatasaray ile 2 avrupa kupası kazandı.
* Dünyada dahi "3 bücür" olarak anılan muazzam orta sahanın merkezinde yer aldı.
* 2000'li yıllarda Inter'e gidişi ve aslında o zamana kadar yurtdışına gidip en iyi performans gösteren oyuncu olmasıyla, kendisinden sonraki transfer döneminlerinde türk oyuncularının yurtdışına transferine daha olumlu bakılmasında etkili oldu.
* Geri döndü, 2010 senesine kadar Beşiktaş ve Galatasaray forması giymeye devam etti.
* Futbolculuğa veda ettikten sonra TD'lik kariyerine başladı. Aksihar'a tarihinin ilk kupası olan Türkiye Kupasını kazandırdı, Başakşehir'e tarihindeki ilk lig şampiyonluğunu kazandırdı. Ardından Galatasaray'a geldi. 2 sene üst üste şampiyonluk aldı ve 3.sü yolda.

Futbolda başarı olarak bakarsan ondan daha başarılı kimse yok türk futbolunda hem futbolcu hem teknik direktör olarak. Öyle böyle efsane değil, çok büyük efsane bu adam

* Türk futbol tarihinin en başarılı takımı Galatasaray ile 2 avrupa kupası ve üst üste 4 sene şampiyonluk kazandı.

4 sene üst üste şampiyon olduğu sezondan sonra kendisini juventus'a bu şekilde uğurlayacağız

evet artık oyunculardan verim alması kendisinde

4 sene üst üste şampiyon olduğu sezondan sonra kendisini juventus'a bu şekilde uğurlayacağız
Dünyadan haberin yok ha

Juventus prensip olarak İtalyan olmayan hoca getirmiyor takıma

Sadece bir defa istisna yaptılar o da şikeden küme düştüklerinde

Kulüp efsanesi olan Didier Deschamps bir sezon çalıştırdı bunları alt ligde

Ha diyosan ki OB için 50 yıllık geleneği bozacaklar...

Hiç kullanmadığı ya da kullanamadığı 4 adam gitti yerlerine 6 adam geldi, eli rahatladı. Kaliteden bağımsız en azından sayısal olarak eksiği kalmadı aşağı yukarı her pozisyonun yedek oyuncusu mevcut ve en önemlisi alınan adamlar minimum 2 mevkide oynayabiliyor bu da ciddi avantaj. Ayağına taş değmesin.

1739357131834.webp

Puma'dan başka bir şey giymiyor emektar. Düdük askısı bile.

Avrupada basarisiz

Ligde herkesi karisi yapti

Eksiklerini elestirelim dogrularini ovelim
Geçen sene yensek şampiyonuz berabere kalsak şampiyonuz rakip 10 kişi kalmış gitti iç sahada yenildi adamlara da söylem üretme şampiyonluğumuza laf ettirme şansı verdi bu unutulmaz rezaletti. Hocaya kızgınım derbiyi alıncaya kadar övmüyorum! Benim güvenimi tekrar kazanmak zorunda!!

Geçen sene yensek şampiyonuz berabere kalsak şampiyonuz rakip 10 kişi kalmış gitti iç sahada yenildi adamlara da söylem üretme şampiyonluğumuza laf ettirme şansı verdi bu unutulmaz rezaletti. Hocaya kızgınım derbiyi alıncaya kadar övmüyorum! Benim güvenimi tekrar kazanmak zorunda!!
Olm ilk yari yenmedik mi :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt