- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.473
- 5.103
hocamın hayalindeki kadro kurulduğuna göre şampiyonluk kupaları alınabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbolda başarı olarak bakarsan ondan daha başarılı kimse yok türk futbolunda hem futbolcu hem teknik direktör olarak. Öyle böyle efsane değil, çok büyük efsane bu adamBazen kendimi onun yerine koyuyorum da,
Şunu fark ettim, kendisi Türk Futbolunun gerçekten en önemli figürlerden birisidir.
* Galatasaray alt yapısından yetişmiştir.
* 92 senesinde daha 20 yaşında bile değilken sahada rakibinin müdahalesi ile ayağı kırıldı. Futbol hayatı bitti denilirken kendisi yılmadı, sapasağlam geri döndü.
* Uzun süre Galatasaray'da yedek oyuncuydu. Asla pes etmedi. 97-98 senesinden itibaren as oyuncu olmaya başladı.
* Türk futbol tarihinin en başarılı takımı Galatasaray ile 2 avrupa kupası kazandı.
* Dünyada dahi "3 bücür" olarak anılan muazzam orta sahanın merkezinde yer aldı.
* Dünya üçüncüsü olan milli takımının değişilmez oyuncusu oldu.
* 2000'li yıllarda Inter'e gidişi ve aslında o zamana kadar yurtdışına gidip en iyi performans gösteren oyuncu olmasıyla, kendisinden sonraki transfer döneminlerinde türk oyuncularının yurtdışına transferine daha olumlu bakılmasında etkili oldu.
* Geri döndü, 2010 senesine kadar Beşiktaş ve Galatasaray forması giymeye devam etti.
* Futbolculuğa veda ettikten sonra TD'lik kariyerine başladı. Aksihar'a tarihinin ilk kupası olan Türkiye Kupasını kazandırdı, Başakşehir'e tarihindeki ilk lig şampiyonluğunu kazandırdı. Ardından Galatasaray'a geldi. 2 sene üst üste şampiyonluk aldı ve 3.sü yolda.
Futbola, Galatasaray'a, yeşil sahalara adanmış bir ömür adeta.
4 sene üst üste şampiyon olduğu sezondan sonra kendisini juventus'a bu şekilde uğurlayacağızBazen kendimi onun yerine koyuyorum da,
Şunu fark ettim, kendisi Türk Futbolunun gerçekten en önemli figürlerden birisidir.
* Galatasaray alt yapısından yetişmiştir.
* 92 senesinde daha 20 yaşında bile değilken sahada rakibinin müdahalesi ile ayağı kırıldı. Futbol hayatı bitti denilirken kendisi yılmadı, sapasağlam geri döndü.
* Uzun süre Galatasaray'da yedek oyuncuydu. Asla pes etmedi. 97-98 senesinden itibaren as oyuncu olmaya başladı.
* Türk futbol tarihinin en başarılı takımı Galatasaray ile 2 avrupa kupası ve üst üste 4 sene şampiyonluk kazandı.
* Dünyada dahi "3 bücür" olarak anılan muazzam orta sahanın merkezinde yer aldı.
* Dünya üçüncüsü olan milli takımının değişilmez oyuncusu oldu.
* 2000'li yıllarda Inter'e gidişi ve aslında o zamana kadar yurtdışına gidip en iyi performans gösteren oyuncu olmasıyla, kendisinden sonraki transfer döneminlerinde türk oyuncularının yurtdışına transferine daha olumlu bakılmasında etkili oldu.
* Geri döndü, 2010 senesine kadar Beşiktaş ve Galatasaray forması giymeye devam etti.
* Futbolculuğa veda ettikten sonra TD'lik kariyerine başladı. Aksihar'a tarihinin ilk kupası olan Türkiye Kupasını kazandırdı, Başakşehir'e tarihindeki ilk lig şampiyonluğunu kazandırdı. Ardından Galatasaray'a geldi. 2 sene üst üste şampiyonluk aldı ve 3.sü yolda.
Futbola, Galatasaray'a, yeşil sahalara adanmış bir ömür adeta.
Şampiyonluk kutlamalarında stattaki yerimizi alalım pasfim.evet artık oyunculardan verim alması kendisinde
Bu gazla artık bir streak yapması lazım.evet artık oyunculardan verim alması kendisinde
Dünyadan haberin yok ha4 sene üst üste şampiyon olduğu sezondan sonra kendisini juventus'a bu şekilde uğurlayacağız
google amcadan bak sen caferingo. Ben başarısız final maçlarına odaklanıp kafayı yiyorum. İnş bu sefer becerebilir de rezillik çıkmaz!!ob'nin fbye karşı olan maçlarını yazar mısın
Avrupada basarisizgoogle amcadan bak sen caferingo. Ben başarısız final maçlarına odaklanıp kafayı yiyorum. İnş bu sefer becerebilir de rezillik çıkmaz!!
Geçen sene yensek şampiyonuz berabere kalsak şampiyonuz rakip 10 kişi kalmış gitti iç sahada yenildi adamlara da söylem üretme şampiyonluğumuza laf ettirme şansı verdi bu unutulmaz rezaletti. Hocaya kızgınım derbiyi alıncaya kadar övmüyorum! Benim güvenimi tekrar kazanmak zorunda!!Avrupada basarisiz
Ligde herkesi karisi yapti
Eksiklerini elestirelim dogrularini ovelim
Olm ilk yari yenmedik miGeçen sene yensek şampiyonuz berabere kalsak şampiyonuz rakip 10 kişi kalmış gitti iç sahada yenildi adamlara da söylem üretme şampiyonluğumuza laf ettirme şansı verdi bu unutulmaz rezaletti. Hocaya kızgınım derbiyi alıncaya kadar övmüyorum! Benim güvenimi tekrar kazanmak zorunda!!