Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sato abi şu aşamada sence makul bir istek mi

Sen de ben de bunun olmayacağını biliyoruz, en fazla bi kaç baba yardımcı alalım yanına şimdilik yeter

makul bence üstat

bu maliyetlerin altındaki takım kaosa girdiği an kulübün işi biter, beşiktaştan beter oluveririz bi anda. 10 sezon da kaldıramayız kafamızı

osimhenli kadro ligde hocasız da şampiyon olur, okan buruk bu takımın hocası olamaz, olmamalı. dün çok net şekilde belli olduğu üzere

Yine elalemin maskarasi ettim bizi

Herkes bize gülüyor

TR sinirlari disinda iyice kücük kulüp olduk

Bütün sayginligimiz yerle bir oldu

Eserinle gurur duy futbol cahili akhisar hocasi

Geldiğinden beri yani 4 sezondur sadece denediği sağ ve sol bek sayısı toplamda 14 oyuncu.

Bunlara ek olarak devşirmeyle bek oynattığı BAY ve Sallai'yi eklemedim bile. Bu nasıl savurganlık ya.

Kimseye sunulmayan imkânlar buna sunuluyor 4 senedir. FT'nin tüm GS kariyerinde harcadığı para Okan'ın 4 senede harcadığından hayli azdır 100%.

Düşündüm de ağır bile konuşmuyoruz ya.

Çünkü dünkü maç skorunu utanması olan adam almazdı. Frankfurt tarihinin en büyük ŞL zaferi yaşandı dün gece.

Peki kime karşı, herkese 5-10-15 maaş veren, iki senede 250 m euro neredeyse bonservis harcayan bir takıma karşı ve bu takım 3 sene önce kuruldu, iskeletin bir bölümü hala oradan geliyor.

Peki neden kaybettin çünkü 4 golde çıkarken top kaptırdın ve evet deplasmandasın.

Önceki ŞL senesi de bas bas bağırdık, Old Trafford'da Alianz Arena'da kontrataktan gol yiyecek takım değilsin sen, kimsin abi sen kimi yendin de kendini bir şey sandın? O gün de ŞLde tüm golleri geçişlerden yiyordun, hayvan gibi para harcadık şimdi hala geçişten yiyorsun tüm golleri.

Hiç mi akıllanmazsın birader sen hiç mi utanman yok da Galatasaray'ı yıllardır Avrupa'da rezil ediyorsun?

Her halta da bahanesi var, ilk yarıya 0-4 girermiş, gir lan bir kere gir de susalım.
geçenlerde NOW daki programda önce rakibe göre gibi bi şeyler dedi ama hemen ardından ''rakip farketmeksizin dominant oyunumuz devam edecek'' dedi.

Cidden sallamıyorum yav bir önceki ŞL senesi neyi eleştirdiysem hala aynısını yapıyor. O seneyi de izleyin hep çıkarken kaptırılan toplar ve yenilen kontralardan yiyoruz golleri, ulan topla oynama takımı desen o da değiliz.

Kerem vardı çok top kaybediyordu dediler, Sane'nin ondan farkı yoktu dün.

Bir takımda hep mi oyuncular hatalı olur yav, bu adam ne zike yarıyor o zaman.

Ligde her maçı biri çıkıp alıyor dediğimizde kem küm edenlere de bundan sonra cevabım çok daha sert olacak, Avrupa'da bunu yapamadığın için ağzına sıçıyorlar.

Bu sene de Bayern ya da Tottenham gibi bir maç oynar 3 sene onu konuşursunuz kesin, eleştirenlere de kendinizce bok atarsınız devam.
yahu biz zalgirise eleniyorduk, o siyahi forvet Oyewusu 2 maçta toplam 3-4 tane karşı karşıya kaçırdı,o hücumlarda geçişten geldi.

Okan hoca an itibariyle takımın geldiği seviyenin altında kaldı. 3 sene önce ne kadar doğru isimse, bugün bir o kadar yanlış bir isim olmaya evrildi.
Takım gelişirken, kendisi olduğu yerde saydı. İyi yaptığı şeyleri iyi yapmaya devam ediyor ancak hataları düzelmedi.
Ancak nehri geçerken at değiştirilmez demişler.

Bu sezon bitirmeli ve sonrası için plan yapılmalıdır.

geçenlerde NOW daki programda önce rakibe göre gibi bi şeyler dedi ama hemen ardından ''rakip farketmeksizin dominant oyunumuz devam edecek'' dedi.

Görevler ayrılığı ilkesi bir kurumun kalitesini belirler maalesef biz de o bu dönemde kaybolmuş vaziyette. Oyuncu-hoca-başkan arasında kalın bir çizgi olmalı ve ast üst ilişkisine göre kurallar işlemeli yani ne demek istiyorum bir sportif direktör yoksa 2. başkan o da yetmiyorsa başkan doğrudan müdahil olup hop! diyebilmeli ama abi-kardeş yönetimi olduğu için birbirlerine bir şey söylemekten utanıyorlar en azından uzaktan gözlemim bu şekilde yoksa bu başı buyrukluğun ben bilirimin başka açıklaması yok. Kime neyi ispat ediyorsun?
Şu an kulübün ulaştığı maddi büyüklüğün haddi hesabı yok ve bunu 1-2 kişinin hovardalığı ile boş geçiremeyiz, acil hem de çok acil başarı lazım. Frankfurt'tan 5 yiyorsan eğer Liverpool'a en azından yenilmeyerek telafi edebilirsin.

Ayrıca farklı bir konu ama bu mali durum rahat çevirilebilir durumda yani Singo, Osimhen, Sane gibi adamlar taş çatlasa yüzde 20 zarar ile elden çıkarılır yani battık ettik gibi bir durum yok.

makul bence üstat

bu maliyetlerin altındaki takım kaosa girdiği an kulübün işi biter, beşiktaştan beter oluveririz bi anda. 10 sezon da kaldıramayız kafamızı

osimhenli kadro ligde hocasız da şampiyon olur, okan buruk bu takımın hocası olamaz, olmamalı. dün çok net şekilde belli olduğu üzere
Sen de haklısın gerçi de 3 senenin şampiyonunu bir çırpıda gönderemeyiz, ben de artık birilerinin bedel ödemesini ve sert bir mesaj verilmesini istiyorum ama riskli olur. Zaten ben ancak yerli td ile başarı gelir diyenlerdenim, piyasada kim var ki yerli olarak...

Liverpool maçını bi bekleyelim bakalım.

Galibiyet mucize gibi bir şey tamam da, artık en azından oyun olarak ucundan da olsa bize birşeyler göstermeliler.

Bu hafta
1- taktik konusunda yardımcıları değişmeli
2- fizik ekibi değişmeli
3- lan bu takımda boşa para alan istatistik ekibi var sıçtığımın sofascoreden istatistik çekip önüne atıyorlar. Bunun için mi para alıyonuz lan siz.

Abi rakibin kırılma yeri neresi bunu raporlayamıyor mu bu takımın ekibi. Leöina çıkıp os boşaltılıp icardi sokulmalı diyorlarsa bugün iş akti sonlanmalı bunların. Maval okumasınlar.

Düşündüm de ağır bile konuşmuyoruz ya.

Çünkü dünkü maç skorunu utanması olan adam almazdı. Frankfurt tarihinin en büyük ŞL zaferi yaşandı dün gece.

Peki kime karşı, herkese 5-10-15 maaş veren, iki senede 250 m euro neredeyse bonservis harcayan bir takıma karşı ve bu takım 3 sene önce kuruldu, iskeletin bir bölümü hala oradan geliyor.

Peki neden kaybettin çünkü 4 golde çıkarken top kaptırdın ve evet deplasmandasın.

Önceki ŞL senesi de bas bas bağırdık, Old Trafford'da Alianz Arena'da kontrataktan gol yiyecek takım değilsin sen, kimsin abi sen kimi yendin de kendini bir şey sandın? O gün de ŞLde tüm golleri geçişlerden yiyordun, hayvan gibi para harcadık şimdi hala geçişten yiyorsun tüm golleri.

Hiç mi akıllanmazsın birader sen hiç mi utanman yok da Galatasaray'ı yıllardır Avrupa'da rezil ediyorsun?

Her halta da bahanesi var, ilk yarıya 0-4 girermiş, gir lan bir kere gir de susalım.
RSF’ye Kiev’e karşı 2-0’ı buldu da ne oldu, oyunu tutabildi sanki. Kasımpaşa’ya karşı bile tutamadı.

Sen de haklısın gerçi de 3 senenin şampiyonunu bir çırpıda gönderemeyiz, ben de artık birilerinin bedel ödemesini ve sert bir mesaj verilmesini istiyorum ama riskli olur. Zaten ben ancak yerli td ile başarı gelir diyenlerdenim, piyasada kim var ki yerli olarak...

Liverpool maçını bi bekleyelim bakalım.

Galibiyet mucize gibi bir şey tamam da, artık en azından oyun olarak ucundan da olsa bize birşeyler göstermeliler.
1 çırpıda değil geçen sene gönderilmeliydi bu sene yine bir şans verildi avrupa için. Yani 2 çırpı oluyor.
Ayrıca sert mesaj falan verince ne olacak ki teknik direktörlüğünü sil baştan mı yenileyecek. Adamın bildiği tek şey hürra saldır topu kaparsan gol atarsın atamazsan bas üç beş forvet meydanı rakibe bırak. Adamın tıynetinde başka bir futbol yok. GS gibi bir kulüp yüz milyonları transfere akıtırken bir td kişisinin kendisini geliştirmesini beklemez.

Apo yerine adam aldirmadiysan,davinson ve apoyu bozmayacak.singo sagbek jakobs solbek baslayacaksin.

Eren buralar icin hazır değil henüz

Biz mi öğreteceğiz bunları

Sara,lemina neden perofrmans olarak düşükse(!) antrenman kalitesini artıracak. teknik heyeti değiştirceksin ya da yardımcılarını vs

Saneyi doğru hazırlayacak ve kullanacaksın

Barış hazır degilse oynamayacak ve sallai kanatta baslayacak

Dün gece çok üzüldüm. Yine de sakinliğimi korumaya çalıştım yoksa foruma gelip 15 gün ban yeme ihtimalim yüksekti.

Velhasıl önümüzde 2 seçenek var

1- Şok tedavi
Yani ya bu akşam hocayla güzel şekilde yollar ayrılır ve hemen yerine Avrupa futboluna hakim, hücum oynatan bir hoca getirilir ve yanına da Hasan Şaş gibi kendisine yardımcı olacak bir yardımcı antrenör.

2- Uzun vadeli
Ya da sezonu Okan hocayla tamamlayacağız ancak önümüzdeki yıl yeni ekip için sezon ortasından itibaren ufaktan çalışmalara başlayacağız.

100 macin 85 ini kazanmana ragmen

kalan 15 musabaka öyle travma yaratıyo ki

koyim 85 e diyosun bi noktada

100 macin 85 ini kazanmana ragmen

kalan 15 musabaka öyle travma yaratıyo ki

koyim 85 e diyosun bi noktada

Çünkü efendi gibi kaybetmiyoruz. Dün Frankfurt'a 3-1 yenilseydik mevcut tepkilerin yarısı olmazdı. 5-1 yeniliyorsun.

Süper kupada Beşiktaş'a git 1-2 yenil. 5-0 yeniliyorsun.

Sezonun herhangi bir yerinde Fener'e yenil, gidip kendi evinde şampiyonluk maçında yeniliyorsun.

Akmaar'a git 2-0 kaybet. Yok illa 4-5 gol yiyorsun.

Kiev'le 0-0 berabere kalırsın ama yok. 3-3 berabere kalıyorsun.

Kasımpaşa, hani 1-1 berabere falan bitmiyor. 3-0 öne geçip 3-3 berabere kalıyorsun.

Her puan kaybı travmatik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt